ГЕРБ отговориха с брифинг на днешната на журналиста и депутат

...
ГЕРБ отговориха с брифинг на днешната на журналиста и депутат
Коментари Харесай

Делян Добрев: Питам Йончева отново – има ли нещо общо с чужди служби?



ГЕРБ дадоха отговор с брифинг на днешната на журналиста и народен представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева, на която тя отхвърли обвиняванията, че е помощник на непознати служби.

„Продължаваме линията, откакто наши съперници дадат конференция, ние да опровергаваме техните голословни твърдения“, разгласи депутатът Данаил Кирилов.

„Явно Елена Йончева има избрана фиксация по отношение на моята персона. Според мен тази офанзива е поради нарушени ползи в бранш в енергетика“, сподели сътрудника му Делян Добрев.

Добрев уточни, че ще подаде сигнал до способените органи по отношение на нарушавания, осъществени от Йончева. „Никога няма да се занимавам с нейните родственици, само че по време на предизборната акция употребила ли е служебната кола на регионалната администрация и водач на регионалния шеф, с цел да вози фотограф до границата, където да снима Йончева“, попита той и още веднъж зададе въпроса: „Нека отговори дали е чиновник, помощник и има ли връзка с български и непознати служби? И има ли връзка персоналната й офанзива против мен с ползи на тези служби в бранша, за който аз давам отговор?“.

Колегата му Антон Тодоров също зададе въпрос: „Била ли е (Елена йончева – бел.ред.) през 2004 година и последващи години на посещаване в Кувейт, където е посрещана от асистент военни аташета, спестявайки разноски. Била ли е придружавана от кадрови чиновник на работа „Военна информация“, какви функционалности е изпълнявал този човек, който я е съпровождал като публицист от български всекидневник“, попита Тодоров.

„Бил ли е дядото на Елена Йончева чиновник на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР), а баба й – работила ли е в Комунистическа партия на Съветския съюз на Съюз на съветските социалистически републики? Ако е правилно, че Елена Йончева е конфиденциален помощник на българска работа или на непозната такава, редно ли е тя да бъде депутат, изпълнявайки непознати заръки“, добави той.

Вотът на съмнение преследва конюнктурна цел на Българска социалистическа партия и е намерено нахлуване против стабилността на актуалното ръководство, съобщи депутатът Данаил Кирилов. „ Очакваме аргументацията на „ Българска социалистическа партия за България “. Ние също се готвим. Имаме подготвеност да отговорим на всички повдигнати въпроси. Да разсеем в голословни изказвания. Очевидната му цел е да се сътвори социална и обществена преднагласа. И до момента сме давали отговор на всички изказвания, които обосновано или голословно опозицията е отправяла към актуалното ръководство “, съобщи Кирилов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР