ГЕРБ определя преговорите за правителство като хаотични, които поставят цялата

...
ГЕРБ определя преговорите за правителство като хаотични, които поставят цялата
Коментари Харесай

Радев да даде срок на БСП за кабинет

ГЕРБ дефинира договарянията за държавно управление като безредни, които слагат цялата ни политическа система в риск.

Това съобщи депутатът Радомир Чолаков на изключителна конференция в централата на партията.

За да се възвърне конституционният ред, той прикани президента Румен Радев да предложения Корнелия Нинова до 26 юли в 17 часа да показа името на претендент за министър-председател, в случай че не е подготвена – да стартира дейности за преустановяване на активността на Народното събрание и подготовка за предварителни избори.

На собствен ред ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се спря на изтеклия по-рано запис от съвещанието на ПГ на „Демократична България“ и разгласи, че към този момент ще назовава Демократична България „демократите от Социалистическа България“.

Според нея от срещата стават ясни няколко неща – че има парламентарно крило на Политическа партия и Лена Борисилавова.

„Става ясно обаче, че в случай че някой си направи „бухалка“ от КПКОНПИ, то различен желае да взе участие в работата на тази „бухалка“ и да я управлява по време на избори. Това пък е откъс, употребен от господин Христо Иванов, да изясни отношението на господин Тошко Йорданов към закона, който следва да бъде прегледан в пленарна зала. Това беше оповестено без никакъв ужас, без разстройване от господин Христо Иванов, който е сякаш „виден демократ в тази държава“.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР