ГЕРБ обяви подробности за предстоящата среща с Продължаваме промяната. Групата

...
ГЕРБ обяви подробности за предстоящата среща с Продължаваме промяната. Групата
Коментари Харесай

ГЕРБ с подробности за срещата с „Продължаваме Промяната”

ГЕРБ разгласи детайлности за идната среща с " Продължаваме промяната " .

Групата на партията ще се води от ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя и представители на групировката ще обсъдят с П П целите на двете парламентарни групи .

Партиите ще проведат експертен диалог за търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на обществото и Народното събрание, допълват от ГЕРБ. И акцентират, че срещата е по тяхна самодейност. Началото й ще бъде в 10:00 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание.

Цялата среща ще бъде открита за медиите . " Очакваме да реализираме базов консенсус за това, кое е изпълнимо от целите и кое не ", разяснява по-рано в Русе Десислава Атанасова. По думите й, значимите тематики за хората са преодоляване на инфлацията, цените на горивата и електрическата енергия, сигурността .

От ГЕРБ-СДС разчитат на почтен диалог за това, какво може да се случи през идващите години в случай че има постоянно държавно управление, без популизъм и размахване на пръст на политическите съперници, с цел да се види по кои точки могат да се обединят на експертно равнище.

Срещата наподобява странна, поради това какъв брой остри бяха връзките и са сред ГЕРБ и “Продължаваме смяната “ .



Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява от Русе идните диалози сред двете партии. „ Да забележим какво ще излезе от нея. Дали това е първа крачка за държавно управление , дали е просто ПР, с цел да може, в случай че не се стигне до държавно управление, да се търси виновност в някой различен “, сподели още тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР