ГЕРБ обвиниха БСП във фалш и лицемерие, тъй като не

...
ГЕРБ обвиниха БСП във фалш и лицемерие, тъй като не
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха БСП във фалш и лицемерие за магистралите

ГЕРБ упрекнаха Българска социалистическа партия във фалш и двуличие, защото не са се поинтересували от документите за автомагистралите, която АПИ им е предоставила разполагаем в границите на един месец. Повод за възмущението бе, че откакто социалистите с писма до пътната организация желаеха информацията, след евровота изоставиха тематиката.

„ Водачката на листата на Българска социалистическа партия, към този момент е евродепутат “, означи националният представител от ГЕРБ Александър Ненков. Именно Елена Йончева и сътрудниците ѝ упорстваха за документи и правото на самостоятелна лаборатория да вземе проби за качеството на настилките на автомагистралите у нас.

„ От Българска социалистическа партия за следващ път демонстрираха, че единствено се заиграват със страховете на хората. Искането на Българска социалистическа партия да им бъде предоставена информация от АПИ за автомагистралите беше лицемерно и целящо политически дял. Това е лицемерно държание, тъй като изборите минаха. Елена Йончева отиде в Европейския парламент и анатемосването на цялостен строителен отрасъл остана някак си в небитието. И това сподели тяхното „ откровено “ предпочитание да се търси самостоятелна европейска експертиза “, безапелационен бе депутатът Александър Ненков.

Вчера от АПИ публично оповестиха, че никой от депутатите от „ Българска социалистическа партия за България “, които са се подписали под писмото за достъп до информация за качеството на автомагистралите, не е отишъл да се запознае с документите по Закона за достъп до публичната информация.

„ Нищо няма да създадат, тъй като изборите минаха “, съобщи в Народното събрание депутатът от ПГ на ръководещото болшинство Мануил Манев. Той подсети на публицистите:

„ Аз нали ви споделих - че всичко това, което се прави, е фалш, предизборна машинация. Нищо няма да вършат към този момент, тъй като изборите минаха. Нищо няма да създадат - по този начин, както не направиха нищо с Бузлуджа. Събаря се, тъй като нямат пари. Това е същата тематика, за която госпожа Нинова обича да споделя - „ не е значимо какво ние ще създадем, значимо е хората да чуят, каквото желаят “, засегнат е старозагорският депутат.

Той се закани, че ще продължи да не мълчи, когато социалистите „ лъжат и манипулират хората “.

В отговор зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов отхвърли обвиняването, че тематиката е била използвана предизборно.

„ Не сме я не запомнили тематиката. Това е тежка тематика, ще има изказване, ще имаме позиция в понеделник “, прикани за самообладание Филип Попов.
Моника Гаджанова, tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР