ГЕРБ обвиниха БСП и президента Румен Радев в координирани действия

...
ГЕРБ обвиниха БСП и президента Румен Радев в координирани действия
Коментари Харесай

ГЕРБ обвиниха БСП и президента в общи действия с цел дестабилизация

ГЕРБ упрекнаха Българска социалистическа партия и президента Румен Радев в координирани дейности за дестабилизация и реализиране на предварителни избори. Според най-голямата партия в Народното събрание, президентът приказва като водач на политически план. От Обединените патриоти обявиха, че макар разликите сред тях, ръководството ще остане устойчиво и ще изкара мандата си. От ляво пък показаха, че ГЕРБ и патриотите не се оправят и би трябвало да има предварителни избори.

 Светият Синод обясни какво са говорили съветският патриарх и президентът Радев Светият Синод обясни какво са говорили съветският патриарх и президентът Радев
По време на диалога с съветския патриарх Кирил президентът Румен Радев се е държал като общественик - с почитание към своя събеседник, само че и твърдо отстояв...

Днешната замяна на реплики сред власт и съпротива още веднъж се завъртя към визитата на съветския патриарх в България. От ГЕРБ не престават да упорстват да бъде разкрита стенограмата от срещата сред президента Румен Радев и патриарх Кирил и не имат вяра на обяснението от прессекретариата на Дондуков 2, че такава стенограма няма.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Румен Радев е индивидът, който към този момент приказва повече като поръчка като политически водач на политически план, а не като президент на България. Тук желая особено да поздравя Илияна Йотова. Тя превъзхожда с съсловия държанието на президента.  Румен Радев: Определени среди експлоатират връзките сред България и Русия Румен Радев: Определени среди експлоатират връзките сред България и Русия
Президентът Румен Радев ще свика Консултативния съвет за национална сигурност поради неналичието на бистрота във финансирането на договорката с ЧЕЗ. Това...

От Българска социалистическа партия пък дадоха отговор, че Румен Радев е президент на всички българи.
Драгомир Стойнев - Българска социалистическа партия: Това е един от в действителност най-успешните президенти. Неговата работа е да споделя на ръководещите къде са им грешките, по този начин както и опозицията, и да сплотява български жители, а той умее да го прави. Така че до този миг можем единствено да се гордеем с този президент.
Лидерът на Атака Волен Сидеров уточни, че не би трябвало да има война на президента с премиера и парламентарните групи. И поздрави Радев за спортните умения.

Волен Сидеров - ръководител на ПГ на Обединените патриоти: Господин Радев сподели не неприятна физическа форма с това коремно възлизане, аз съм упражнявал спортна гимнастика, единствено че това се прави от вис. Сега в случай че примерно Цветанов може да направи приемно възлизане, да го опитва и той да го направи. Да се изравнят дето се споделя „ да си свидлив ръце “.  Президентът Радев с съветския патриарх Кирил Президентът Радев с съветския патриарх Кирил © Българска телеграфна агенция
Според ГЕРБ, Българска социалистическа партия и президентът изпадат в интернационална изолираност.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Координираните дейности сред Българска социалистическа партия и президента Радев са с една единствена цел - реализиране на политическа дестабилизация, на политическа рецесия, която да докара до предварителни парламентарни избори и сформиране на длъжностен кабинет.
От ляво пък показаха,че ръководещите сами клатят властта посредством свадите.

Драгомир Стойнев - Българска социалистическа партия: Българска социалистическа партия вижда, че тази неустойчивост би трябвало да бъде отстранена и колкото по-скоро има предварителни избори, толкоз по-добре.
Патриотите считат, че вътрешните разлики ще си останат, само че това не пречи да работят дружно.

Волен Сидеров - ръководител на ПГ на Обединените патриоти: Смятам, че това ръководство може да приключи сполучливо мандата си. Трябва да го създадем, тъй като това е отговорност.
Сидеров уточни, че повреждане на ръководещата коалиция значи предоставяне на опция Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да се върнат на власт, което те няма да разрешат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР