ГЕРБ обвиниха Борис Бонев в разпространение на фалшива новина. В

...
ГЕРБ обвиниха Борис Бонев в разпространение на фалшива новина. В
Коментари Харесай

Бонев призна, че снимка от подлеза на НДК, която се разпространява в мрежата е от 2017г.

ГЕРБ упрекнаха Борис Бонев в разпространяване на подправена вест. В следствие той си призна, че фотография, която се споделя в Интернет на подлеза на НДК е от 2017г.

„ От през вчерашния ден вечерта, в групата Забелязано в София ни отбелязват на тези две фотоси, показващи по какъв начин некадърниците, на които Йорданка Фандъкова  заплаща да подържат улиците и спирките в града, са разрушили гранитните плочи на тролейбусната спирка в тунела на НДК и изкривено са нахвърляни нови колчета, закрепени с към този момент познатите на всичките ни замазки-еднодневки ”. Това гласи коментар в групата „ Спаси София ”.

От ГЕРБ обаче нарекоха обвиняванията на " Спаси София " подправена вест и  публикуваха действителна фотография от подлеза на НДК, която няма нищо с описанието обещано от НПО-то на Бонев.

По-късно във Facebook страницата си организация написа:

„ PR отделът на ГЕРБ май е полудял! В опит за поредна операция, отново се простреляха в краката.

Снимката, за която ГЕРБ настояват, че е " неистина " си е същински ремонт на #Фандъкова от 2017 година И тогава, както и в този момент, от Спаси София им дишаме във врата и кметът под публичен напън разпореди #РемонтНаРемонта, само че тунелът под НДК не стана #hubaw.

Но сме съгласни с ГЕРБ, че ремонтите им са подигравка, макар че за тях плащаме милиони от нашите пари. Изглеждат, като че ли са от паралелна галактика, в която няма никакъв #ред, а единствено #хаос ”, като по този метод признават, че популяризираната фотография е от 2017година.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР