ГЕРБ обвини БСП и ПЕС, че стоят зад сделката с

...
ГЕРБ обвини БСП и ПЕС, че стоят зад сделката с
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП и ПЕС стоят зад ЧЕЗ



ГЕРБ упрекна Българска социалистическа партия и ПЕС, че стоят зад договорката с ЧЕЗ. Малка техническа неточност ги подсетила към "шайката на Корнелия Нинова " да включат и "клана Станишеви ", изригна в декларация от парламентарната естрада някогашният седесар Спас Гърневски.

Той нахока социалистите, че преди да лъсне истината нагнетявали напрежение и лъгали, че държавното управление на ГЕРБ и персонално Бойко Борисов стоят зад продажбата на ЕРП-то. Гърневски се прояви като следотърсач и разкри какво издало алените.

"Вчера обаче се появи една писмена диря, която ясно сподели кой стои зад до неотдавна анонимната компания Инерком. Купувачът на активите на ЧЕЗ популяризира до медиите прессъобщение, чието наличие не е изключително забавно. Интересен обаче е създателят на атачмънта, съдържащ въпросното прессъобщение. Той е Monika Yosifova!!! Това са имената, с които стана известна актуалната брачна половинка на ръководителя на ПЕС и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев. Една дребна техническа неточност, приятели, ви издаде! Не просто Българска социалистическа партия, а Българска социалистическа партия и ПЕС стоите зад договорката за активите на ЧЕЗ в България! Сделка, за която се опитахте да ни наклеветите, с цел да повторите метежа от зимата на 2013 година ", скочи Гърневски. И заключи, че "гадовете се оказаха още веднъж на "Позитано ".

"Сега стана ли ви ясно, уважаеми сътрудници, кои са гадовете?!? Вчера Корнелия и шайката ѝ ги търсиха на площад „ Независимост”, а те се оказаха още веднъж на „ Позитано”. По-цинични и по-нагли от всеки път! ", разпени се депутатът.

На финала на изказването известният с любовта си към литературата и творчеството Гърневски прибегна до откъс на Стоян Михайловски и баснята "Бухал и светулка ". Творбата описвала превъзходно "низостта на пристрастеностите ", които владеели душите на социалистите при всеки триумф на ГЕРБ.

А в прочита на Гърневски бухалът е соцпартията, а светулката, която пръска светлина, са ГЕРБ. "⁃ Какво ти сторих?... ⁃ Ти ми пречиш!⁃ Че по какъв начин ти преча? ⁃ Светиш!... ", изрецитира въодушевено Гърневски на финала на декларацията от името на групата.

В отпор скочи соцдепутатът Драгомир Стойнев, който изригна, че всеки национален фаворит би трябвало да се срами от такова изказване, като на Гърневски, само че вместо това от ГЕРБ му ръкопляскали.

Декларацията е пасмина от клюки и подправени вести, опонира той във връзка тиражираното от ГЕРБ.

Няма по какъв начин да се има доверие, когато за най-малкото нещо - чуто, недочуто, разбрано, завалено, сме подготвени да стигнем дъното, възмути се социалистът. Стойнев уточни, че високата и свещена парламентарна естрада депутатите към този момент са я трансформирали в селска седянка. По мотив упрека за ЧЕЗ, Стойнев уточни, че има вяра, че няма депутат, който в тази ситуация да сложи персоналния си интерес над този на страната. И в тази ситуация няма печеливши и губещи, а народен интерес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР