ГЕРБ обмислят процедура по импийчмънт на президента Румен Радев. Решението

...
ГЕРБ обмислят процедура по импийчмънт на президента Румен Радев. Решението
Коментари Харесай

Ципов: Обмисляме импийчмънт на президента Радев

ГЕРБ обмислят процедура по импийчмънт на президента Румен Радев.

Решението е взето след изявлението на президента, че снема доверието си от държавното управление и сериозните рецензии, които насочи по адрес на кабинета " Борисов ".

Това съобщи пред " Денят ON AIR " депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

Припомняме, че това желание стана ясно по-рано от изявление на Георги Марков.
 Борисов за Радев: Оставям на съвестта на всеки, който води война, да продължава да го прави
Борисов за Радев: Оставям на съвестта на всеки, който води война, да продължава да го прави

За бунището под Автомагистрала " Струма " - това би трябвало да се завърши през днешния ден

" За нас е необяснимо държанието на Радев. Конституцията е напълно ясна за пълномощията на президента - там не попада предоставяне или снемане на доверие. Президентът очевидно взема решение да даде някакъв знак, че стартира предизборната си акция за втори мандат. Това не е потребно за българското общество, институциите би трябвало да си взаимодействат ", съобщи Ципов.

" Имаме задоволително национални представители, с цел да стартираме процедура по импийчмънт. Но министър председателят беше явен, че не желаем да водим война с президентската институция. Не мисля, че ще реализираме резултат, който ще е потребен за българските жители ", изясни той.

Ципов е безапелационен, че е неуместно да се приказва за невиждана рецесия на ръководството на всички равнища , за каквато сигнализира Румен Радев. Надявам се, че това е плод на прочувствена реакция, акцентира депутатът от ГЕРБ.

Той счита, че още от началото на годината в доклада на Радев има ясна поръчка за кандидатиране му за втори президентски мандат. Възможно е да реши да направи политически план, това би било честното, означи Красимир Ципов в студиото на Ганиела Ангелова.
 ГЕРБ не снемат доверието си от Румен Радев, само че му готвят импийчмънт
ГЕРБ не снемат доверието си от Румен Радев, само че му готвят импийчмънт

Движение за права и свободи пък били срещу упражнението " стани да седна "

По думите му Радев дължи отговор на българските жители какво има поради с изявлението си за разграничаване на честните и честни ръководещи от неприятните такива. Ципов чака смяна в държанието на Радев, защото то не било потребно за никого.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР