ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента, заяви пред

...
ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента, заяви пред
Коментари Харесай

Нямаме желание да управляваме: Т. Биков

" ГЕРБ няма никакво предпочитание да ръководи сега ”, съобщи пред Nova депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Проблемът е, че нищо не се случва. По време на нашето ръководство имаше големи проблеми с това на кой министър законопроектът да мине по-бързо и предпочитано - това беше огромният спор. А сега съществени закони, като се изключи бюджета, който ще актуализираме след месец, не сме приемали ”, сподели той.

 

" При срещата със симпатизанти в Кюстендил Бойко Борисов сподели, че в случай че нещо може да се направи, то би трябвало да се направи сега ”, напомни Биков по отношение на настояването на ГЕРБ за оставка на държавното управление.

 

Той разяснява и вандалския акт в Битоля, при който беше запален Културен център Иван Михайлов. " Въпросът сред България и РСМ е сгрешен от Кирил Петков! ”, съобщи Биков. " Той не схваща дълбочината на този въпрос и няма да може да го реши. Дори в противен случай - Петков пречи на РСМ да тръгне към еврочленството и да се оправят връзките сред България и РСМ ”, добави той.

 

Биков беше безапелационен в коментара си, че " до момента в който Петков е министър-председател на България, този въпрос няма да се реши ”.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР