ГЕРБ няма да застане зад правителство на Има такъв народ,

...
ГЕРБ няма да застане зад правителство на Има такъв народ,
Коментари Харесай

Явор Дачков: Слави Трифонов е продукт на задкулисието и инсталирана кукла на конци

 ГЕРБ няма да застане зад държавно управление на " ИТН ", прави нещо правилно, съобщи какво ще направи с това, което има, само че той съставлява доста дребна част от гласоподавателите след ниската изборна интензивност ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS проф. Антоанета Христова, политически психолог.

За проф. Христова, в случай че не успее държавно управление в този момент, на идващите избори още по-малко хора ще излязат да гласоподават.

" е десен човек, човек с опит, отвън него всички останали само могат да се похвалят, че са приключили в чужбина, само че това не значи нищо, без да имаш опит за ръководство в България ", счита политическият психолог.

В предаването журналистът Явор Дачков показа, че за него моделът Борисов-Пеевски е бил непоносим и той не иска да се връща. Но има вяра, че е артикул на задкулисието и дава знак, че е конфигурирана кукла на конци, а сюжетът му не се написа от неговите сценаристи. Дачков съобщи още, че в този кабинет има хора на, на Движение за права и свободи, на.

Според журналиста е необяснимо, че хора като са приели да вземат участие в това, което предлага. А в случай че Българска социалистическа партия се съгласи да поддържа такова държавно управление, ще бъде пагубно за партията, ДПС може да опитат да се залепят за новото лице, отървавайки се от Борисов.

" Всичко в по този начин препоръчаното държавно управление е инцидентно, в концепцията за Космоса забавно е единствено споменаването на Северна Македония, тъй като това е значимият въпрос, който и  не се слага съществено ", съобщи още Явор Дачков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР