ГЕРБ няма да внасят вот на недоверие към ПП, оставят

...
ГЕРБ няма да внасят вот на недоверие към ПП, оставят
Коментари Харесай

Борисов и ГЕРБ решиха: Без вот на недоверие към кабинета, оставят ги да се овъргалят докрай

ГЕРБ няма да внасят избор на съмнение към Политическа партия, оставят ръководещите " да се овъргалят до дъно ", научи Епицентър.бг

Това е било окончателното решение на управлението на партията и парламентарната група, които рано тази заран беше свикани от водача им Борисов на незабавна среща, за което още нощес Епицентър. бг писа.

" Правителството се разпада, не заради дълбоки и несъвместими разлики, а заради взаимни обвинявания в корупция и непросветеност. Тези, които пристигнаха със поръчка за нулева приемливост към корупцията, за 6 месеца доближиха до равнище нулева приемливост. Свидетел сме на жестоко тъпчене на етични правила ".

Това сподели ръководителят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова в Народното събрание.

" Мнозина от тях приказваха за смяна, друго държание, демонстрации се вършат в пленарна зала и сред частите на четворната коалиция са език на омразата и взаимни обвинявания. Това не ни радва. Тревожи ни, тъй като сме загрижени за страната и за това, че след серия от рецесии ще настъпи и политическа. Предстои да се вземат решения и напълно от държавното управление зависи какъв ще е ходът на този развой ", добави тя пред публицисти.

Тома Биков съобщи, че на мястото на Кирил Петков ще изиска първо избор на доверие.

" На мястото на господин Петков бих изискал избор на доверие и чак тогава бих приказвал за малцинството. Ние нямаме доверие на това държавно управление. Работата на Народното събрание е блокирана. Това държавно управление, с този мандат и личен състав, не може да продължи да работи. Ние сме носили отговорност за ръководството, когато сме били ръководещи. Няма да носим отговорност, когато сме съпротива ", сподели той.

Епицентър. бг напомня вчерашната декарация на ГЕРБ, прочетена от Никорай Нанков, която се оказа пророческа.

" Вчера вицепремиерът Гроздан Караджов сподели, че държавно управление ще падне, в случай че " Хемус " и " Струма " не бъдат довършени. Стягайте си багажа, събирайте си досиетата и падайте бързо, тъй като към този момент за всички е ясно, че и двете автомагистрали няма да бъдат приключени в периодите заложени от вас ", отсече той.

По думите му от финансовия министър Асен Василев зависят всички политики, които се осъществят в страната през последната една година.

" Скоро на всички ще стане ясно, че на процедура индексация на договорете за строителство няма да има, тъй като в актуализацията на бюджета не е заложена и една стотинка за индексиране. Правите благи очи на строителите, а единственото нещо, което трябваше да извършите е да заложите средства в бюджета и това ще се върне като бумеранг поради хиляди спрели планове с възложител страната ", сподели Нанков.

Според него най-лошото строителство е незавършеното.

" И това ще построите вие - нула, и като гробници ще останат да стърчат стотици хиляди незавършени обекти ", настоя той.

" Всички обекти, за които говорите, че рехабилитирате - пътища, автомагистрали, всички тези обекти в една или друга степен бяха стартирани от последното държавно управление на ГЕРБ. Лъсва за следващ път вашето политическо лицемерие и двуличие. За всички е ясно каква вреда нанесе смяната с единствената цел да изчегъртат ГЕРБ спряхте плановете. Плодовете ще ги берете на идните избори. Оставка, дилетанти ", заключи Нанков
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР