ГЕРБ няма да се откаже от номинацията на Рая Назарян

...
ГЕРБ няма да се откаже от номинацията на Рая Назарян
Коментари Харесай

Борисов: Всички виждаме как летим към избори

ГЕРБ няма да се откаже от номинацията на Рая Назарян за ръководител на Народното събрание, разяснява водачът на партията Бойко Борисов откакто новите депутати не съумяха да изберат ръководител на 50-ия парламент.

Според Борисов съставянето на държавно управление има смисъл, единствено в случай че то е от трите най-големи политически сили в Народното събрание. Това са ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ.

" Ако ме питате дали съм оптимист - не съм. В никакъв случай не съм. Най-голямата партия, по традиция, получава ръководителя на Народното събрание и по-късно потеглят някакви процеси.

Всички виждаме по какъв начин летим към нови избори, тъй като няма виновни партии. 100 пъти ви споделих, че единствено с Движение за права и свободи не можем да създадем коалиция. Без да има необятен формат, не можем да създадем коалиция.

Правителство на споделена отговорност с повече партии има по какъв начин да се направи, само че държавно управление, в което всички да стоят и, както гледах през днешния ден, Денков да си измисля какво е постигнал - ами не си го постигнал без ГЕРБ. Те нямат възприятието, че са сбъркали. Считат, че са жертви. Алексей Петров, за жалост, го няма. Иначе щяхме да отидем всички в манастира и да се разберем с тях.

По-добре ужасяващ край незабавно, в сравнение с да вършим безсмислени неща. Има смисъл ръководството, единствено в случай че е от трите най-големи партии. Другите, в случай че желаят, добре са пристигнали също ", сподели Борисов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР