ГЕРБ няма да се коалира с БСП и няма намерение

...
ГЕРБ няма да се коалира с БСП и няма намерение
Коментари Харесай

Живко Тодоров: ГЕРБ няма да се коалира с БСП и няма намерение да предаде вота и доверието на хората

ГЕРБ няма да се коалира с Българска социалистическа партия и няма желание да съобщи вота и доверието на хората. Това съобщи членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров по време на седмото Национално заседание на партията. " Имаме да извървим доста път дружно, да свършим доста работа, с цел да потвърдим, че ГЕРБ е единствената опция за страната. Изискванията на хората стават все по-високи, повишават се, би трябвало да бъдем самокритични и да не лежим на остарели ларви ", настоя Тодоров.

ГЕРБ има същински водач и считам, че с неговото преизбиране, ние ще бъдем поведени към нова поредна победа на изборите, акцентира Живко Тодоров. Периодът на съпротива е дал на партията време, в което да се вгледат в себе си, да трансформират, в случай че нещо са сбъркали, да се поправят и време да стегнат редиците си, да станат по-силни и благодарение на обществото и да се върнат към пътя на успехите.

На 3 декември 2021 година се навършиха 15 години от учредяването на ГЕРБ. За този интервал партията се утвърди като водеща в страната, добави Тодоров. И добави: " Доверието на хората не закъсня - 5 победи на парламентарни избори, 4 победи на европейски избори и 4 победи на поредни избори за локална власт ".

 Живко Тодоров Живко Тодоров Източник: Zonanews
" ГЕРБ сподели, че е водеща дясноцентристка партия, отстоявайки своите полезности. ГЕРБ се построи като толерантна партия, с трайно наличие в смесените региони на страната ", уточни Живко Тодоров.
От 2017 година членовете на партията са нарастнали с близо 5 000 души - общият брой членове на партията са 98 567. ИК постоянно се е съобразявала с локалните структури на партията. Живко Тодоров подсети какви дарения са създали от ГЕРБ за интервал 2017-2021 година, както и триумфите на партията на европейските и локалните избори през 2019 година

На постоянните парламентарни избори на 4 април ГЕРБ реализира поредна победа с резултат 837 707 гласа със 75 депутати, обобщи кметът на Стара Загора. Мощна компроматна офанзива, промени в ИК с напълно машинно гласоподаване и с невиждан напън на структурите на ГЕРБ белязаха предварителните избори на 11 юли, добави той.

Въпреки че партиите на смяната имаха опция да основат държавно управление, те не го направиха поради партийния инженеринг. Резултатите от изборите отределиха ролята на ГЕРБ в Народно събрание като съпротива, съобщи Живко Тодоров.

Той подчертава, че се е формирало болшинство, на което празнословието и безотговорността са емблема. Живко Тодоров вижда безсилието на сегашното ръководство, което упреква МГЕРБ поради високите цени на горивата и може би поради цените на олиото.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР