ГЕРБ няма да отстъпи от позицията си за поста на

...
ГЕРБ няма да отстъпи от позицията си за поста на
Коментари Харесай

Борисов готов за избори 2 в 1 заради поста на външен министър

ГЕРБ няма да отстъпи от позицията си за поста на външен министър след ротацията и водачът на ГЕРБ е подготвен да предложи избори 2 в 1. Това съобщи самият той пред публицисти, при положение, че ПП-ДБ " прекрачат алената линия ".

" Потресен съм от вчерашното изявление на акад. Денков, който искаше външното министерство да не чува гласа на България, на държавното управление, на народа, а вместо това искаше да се чува вашето мнение, гласът на Политическа партия. Сега, като сте там Василев, Румен Радев, Богданов - единствено министри на Политическа партия. Чий глас чуват там? ", запита Борисов

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че външно министерство би трябвало да бъде при тях, а всички останали министерства и регионални шефове при ПП-ДБ.

" Ние какво сме се доверили на вас да чувате гласа на държавното управление? ", обърна се към публицистите водачът на ГЕРб и продължи: " Гласътна Политическа партия ли ще се чува10 дни в Америка или гласът на страната и държавното управление? "

Той разяснява, че щом оглавяването на министерството на външните работи е алената линия за ПП-ДБ, само може да предложи предварителни избори две в едно дружно с вота за европейски парламент.

" Кирил (Петков - бел.ред.) няма смисъл да идва,вкарах го в Народното събрание. Последното, което съм подхванал към него е законът за плажовете, а в този момент (Николай - бел. ред.) Нанков го вкара като изключителна точка. Нямакаквипреговорида се водят повече!Докато те одобряват министерствата като изход да се чувалокакво прави Политическа партия, ние разбрахме и чухме тяхната алена линия– или външно, тъй като трябвало Политическа партия да се демонстрират, тъй като нямало да се демонстрират, или всичко друго се чупи.Щом има такава алена линия – разбираме ги, единственото, което можем да предложим рационално е, най-малко изборите да са 2 в 1, с цел да не харчим отново 300-400 млн. Несе ли случи ротацията, това ще се случивпоследствие ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР