ГЕРБ носят отговорност единствено за Александър Манолев. Делян Пеевски няма

...
ГЕРБ носят отговорност единствено за Александър Манолев. Делян Пеевски няма
Коментари Харесай

Томислав Дончев: ГЕРБ носят отговорност единствено за Александър Манолев

ГЕРБ носят отговорност само за Александър Манолев. Делян Пеевски няма роля в ръководството на ГЕРБ. Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ. Според него отчета на Съединени американски щати е доста мощен сигнал и към българските политици, и към българските институции, само че най-много към българското общество.
" Безспорно значи, че институциите исторически надали са се справили по най-хубавия метод, щом се постанова сходни констатации, имена, лица, компании да участват в отчет на друга страна, била тя и партньорска ", разяснява Дончев. По думите му в текста няма нито една изненада, тъй като се разясняват неща, които от дълго време ги написа по страниците на вестниците или се приказват по улиците.
 Томислав Дончев за служебното държавно управление: Има един мощен подтик, обвързван с реваншизъм Томислав Дончев за служебното държавно управление: Има един мощен подтик, обвързван с реваншизъм
Писмото, което евродепутатите от ГЕРБ-СДС изпратиха до Европейския парламент и еврокомисарите, касаещо служебния кабинет и президента,...
" Дали това значи уязвимост на държавните институции - мисля да. Исторически. Защото нито една от фигурите, които се разясняват в отчета, ние носим директна отговорност за господин Манолев, който е бил наш член, наш зам.-министър, и тази отговорност, тя е наша. Всички останали фигури са създавани, натрупали са мощ и мощност доста преди въобще да се появим на политическия хоризонт ", изясни Дончев. Той посочи, че не си спомня Делян Пеевски да им е бил съдружен сътрудник и да са имали някакво партийно взаимоотношение с него.
" Вероятно броят на министрите и на зам.-министрите, които са отстранявани по съмнения, повече от 10 и това не значи, че съмненията постоянно са правилни. Когато се натрупва напрежение към дадена фигура, нормалният логаритъм за вярна политическа реакция е тъкмо този ", добави зам.-председателят на ГЕРБ.
Според него е редно от ГЕРБ да потърсят кои са корумпираните измежду тях, само че сега мощността им е на жители. И най-важно е сега българските институции, прокуратурата и правосъдната власт да намерят отговори на тези въпроси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР