ГЕРБ никога не се отказва от диалог. Не изключваме диалог

...
ГЕРБ никога не се отказва от диалог. Не изключваме диалог
Коментари Харесай

Ето кога ГЕРБ ще обяви своята президентска двойка

 " ГЕРБ в никакъв случай не се отхвърля от разговор. Не изключваме разговор с всички, само че най-важното е да има постоянно държавно управление, тъй като няма нищо по-лошо от служебно и жителите ще го схванат. В такава обстановка ръководството е безотговорно ". Това сподели в ефира на " Твоят ден " по NOVA NEWS Димитър Главчев, ръководител на 44-ото Народно заседание.

Според него и след вота през ноември нито една партия няма да получи цялостно болшинство и отново ще се търси разговор, с цел да се сформира държавно управление. За Главчев естествени сътрудници на ГЕРБ са " Демократична България ", с които са дружно и в ЕНП.

Политикът разяснява и новата групировка на Кирил Петков и Асен Василев. " Твърде необятно са разтворили ветрилото и като че ли желаят да привлекат гласоподаватели отляво и отдясно, само че даже и с тях е нужно да се води диалог ", съобщи Главчев.

По тематиката за президентските избори той разкри, че ГЕРБ към момента се колебае за това дали да повдигнат кандидатура на ярка партийна фигура. Решението щяло да бъде взето до края на следващата седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР