ГЕРБ не трябва да внася вот на недоверие към правителството,

...
ГЕРБ не трябва да внася вот на недоверие към правителството,
Коментари Харесай

Борисов за управляващите: Те трябва да станат нула процента

ГЕРБ не би трябвало да внася избор на съмнение към държавното управление, разгласи от Варна водачът на партията Бойко Борисов.

Според него внасянето на подобен избор щяло да консолидира ръководещите, оповестява Българска телеграфна агенция. (Също по този начин и ГЕРБ не разполага с нужните гласове, с цел да мине подобен избор, даже и да разчита на " Възраждане " и ДПС- бел. ред. ).

„ Няма да викате „ Оставка “, те би трябвало да стоят, до момента в който станат нула %, с цел да се почисти България от тях “, даде инструкции Борисов.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, съобщи още някогашният министър председател.

Нямало тематика, по която може да се регистрира триумф на ръководещите.

„ Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със подписания меморандум за един милиард “, сподели той. Според него инфлацията била чудовищна, а ръководещите лъжели пенсионерите, че им подвигат приходите.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви необходим, виждам партията жива и яка, и подготвена да се опълчи на чудовищния обир, очерта обичайна апокалиптична картина още водачът на ГЕРБ

Не мина и без нападки към медиите - съгласно Борисов те правели спешен пиар на ръководещите и също били отговорни за протичащото се.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР