ГЕРБ не търси целенасочено властта и не управлява на живот

...
ГЕРБ не търси целенасочено властта и не управлява на живот
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Когато страдат хората - се обръщат към Борисов!

ГЕРБ не търси целеустремено властта и не ръководи на живот и гибел. Не пазим със зъби и нокти властта. Готови сме за всяка роля и за всяко място, което ни отредят българските жители. До този миг се надявам, че не сме подвели гласоподавателите си. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ.

По думите ѝ българският народ е прагматичен и умен. "Когато страдат хората - те се обръщат към Борисов. После той получава чистата житейска признателност, а това никой не може да му го отнеме ", безапелационна е Атанасова.

Атанасова подсети, че е била основателят от Костинброд.

"Очакваме чудеса от смелост.

Манолова не споделя, че имаме няколко извоювани каузи. Тя е на правилото, че гроздето е кисело, тъй като е високо ", изясни още депутатът от ГЕРБ.

Атанасова прикани българите да са единни освен по време на пандемията.

На въпрос кое е по-важно кабинет "Борисов 4 " или кабинет "Дондуков 2 ", тя съобщи, че няма по-важно. "Кажете ми едно нещо, което Радев да е приключил. Не се сещам за друго, с изключение на: Мутри,вън! и това, че няма вирус. Ако ми кажете нещо друго - ще кажа и аз, че мандатът на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е сполучлив, само че няма такова ", съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР