ГЕРБ не очаква да има сериозни протести във връзка с

...
ГЕРБ не очаква да има сериозни протести във връзка с
Коментари Харесай

ГЕРБ не очакват сериозни протести срещу промените в екозакона

ГЕРБ не чака да има съществени митинги по отношение на въвеждането единствено на едноинстанционно обжалване на Оценката за влияние върху околната среда за капиталови планове по обекти с национално значение.

Сред вносителите на измененията в екозакона са шефът на правната комисия Данаил Кирилов и Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в... към профила, ръководител на комисията по околна среда и води. Двамата обявиха в коридорите на Народното събрание, че не става въпрос нито за Банско, нито за естествените паркове. Промените в закона засягат единствено към десетина обекти, като автомагистрали, летища, жп линии, пристанища и сходни с национално значение.

"Обструкции чакам, обикновено е. Има заявки в тази посока, само че не чакам съществени митинги в тази връзка ", разяснява Данаил Кирилов. "Ако има офанзива, тя ще е напълно конюнктурна и съгласно интереса на едни дежурни жалбоподатели ", направи намек той за екозащитници и зелени грантаджии.

"Субекти, които явно черпят мощ от законодателната опция да апелират непрестанно ", заключи по адрес на "дежурните жалбоподатели " депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР