ГЕРБ не говорят за политическа формула, те сбъркаха концепцията от

...
ГЕРБ не говорят за политическа формула, те сбъркаха концепцията от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ГЕРБ сбъркаха концепцията от самото начало

„ ГЕРБ не приказват за политическа формула, те сбъркаха концепцията през цялото време. Има два метода за метод за държавно управление. Първият - ГЕРБ си предлага министър председател, той си предлага цели, оферират си държавно управление на малцинството и търсят поддръжка за такова държавно управление. Вторият, който съгласно нас беше верен, да има лидерска среща, да определим най-важните цели, освен по партийни стратегии, а най-важните цели за България. Да си определим периоди за осъществяване и едвам тогава да търсим поддръжка. “

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание.


По думите ѝ първата политическа мощ е избрала първия вид, който Нинова дефинира като неточност. „ Ние сме диалогични и отидохме на срещата през вчерашния ден. От това, което ни беше показано, сме обезпокоени “, съобщи тя и даде образец: „ Един от най-важните въпроси сега е бюджетът за 2023 година Там имаше едно изречение - че ще одобряват бюджет за 2023 година Ама какъв бюджет, с какъв % недостиг, ще има ли нарастване на приходите на хората, обществена политика - нито дума, единствено общи приказки “, изясни тя.


Според водача на социалистите диалозите още не са завършили и е значима идната през днешния ден среща сред ГЕРБ и ПП-ДБ. „ Те упорстват към момента за общ съюз, макар че през днешния ден поразвалиха едноръкото джентълменско съглашение. За страдание изгубиха към този момент месец на народа и на страната “, уточни тя.


Нинова разяснява, че в толкоз значим за страната ни миг, държавните мъже са изчезнали.

„ Точно в основния миг, когато ГЕРБ-СДС направиха предложение на Петков и Василев, на което не могат да откажат, Кирил и Асен отидоха на семинар в Прага. Точно, когато би трябвало да се връчва първият мандат и виждате какъв брой е с напрежение в страната, президентът отпътува 4 дни за ЮАР. Борисов се скри и пусна Габриел напред. След опита за нападение на Гешев той изчезна “, разяснява тя.


„ Дали ще подкрепим държавно управление зависи от членовете на партията “, уточни Нинова по отношение на вътрешнопартийното допитване и добави: „ Но първо би трябвало да знаем какво им предлагаме. Искаме ред и правила - лидерска среща, няколко целта, слагаме периоди и по-късно търсим хората, които могат да свършат работата. Ние желаеме действителни неща за развиването на България “, безапелационна е тя.


По тематиката за Истанбулската спогодба и последното решение на Европейския парламент Нинова съобщи: „ За Истанбулската спогодба предизвестяваме от 6 години, организираме и референдум и приканвам всички да ни поддържат. С това решение на Екологичен потенциал Истанбулската спогодба става общоевропейско законодателство и за жалост наложително за България “, обясни тя и прикани: „ Подкрепете ни за референдума да спасим децата “.


И продължи: „ Ние сме с цялостна поддръжка към битката с домашното принуждение и изрично срещу трети обществен пол, който се вкарва в Истанбулската спогодба. Загрижени сме за децата и за проникващата все по-сериозно в учебните заведения джендър идеология “, сподели още Нинова.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР