ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управлениеЕдинствено финансовият интерес крепи

...
ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управлениеЕдинствено финансовият интерес крепи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Единствено финансовият интерес крепи управляващата коалиция

ГЕРБ не е опция на настоящето ръководство

Единствено финансовият интерес крепи ръководещата коалиция. Политическите решения на държавното управление не дават решения и небосвод за страната ни. Инфлацията, икономическите и външнополитическите проблемите са сериозна причина за предварителни избори в късната есен или през идната година. ГЕРБ не е опция на настоящето ръководство, а България повече от всеки път се нуждае от мощен евроатлантически алианс. Това разяснява ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов по време на работна среща с изпълнителния съвет, управленията и членовете на районните структури на партията в страната.

По време на форума бе изработен разбор на политическата обстановка у нас.

„ Всички виждаме, че обстановката в страната ни е много напрегната, динамична и най-много безредна и липсват рационални оферти от страна на опозицията.

Управляващото болшинство, на база разпределянето на държавния запас и с антикризисните ограничения, ще се старае да резервира обединението. Искат да подкрепят и бизнеса, и обществени пластове, само че по мнението на специалисти, не го вършат по най-хубавия метод “, сподели още Цветанов. В първите 4 месеца от ръководството си държавното управление влезе в спиралата на кабинета „ Борисов “ 3 – пари за всички, а след нас и потоп.

Статуквото в 47-я парламент няма да даде решение на значимите за обществото и страната ни проблеми, тъй като и преди и в този момент, с цел да се крепи властта, който изиска на всеки се дават пари, без да се вземат решение дълготрайните проблеми и да бъде очертаван небосвод.

„ Днес повече от всеки път се нуждаем от явен и мощен евроатлантически алианс, от партии и общественици, които през последните години поредно са отстоявали кардинални позиции. Защото тези, които не взеха управнически решения по случая „ Скрипал “, тъкмо те разрешиха усилване на съветското въздействие и хибридните офанзиви по отношение на България, района и Европа. Точно те осъществиха „ Турски поток “, представяйки го като диверсификация, а за всички беше ясно, че това е увеличение на зависимостта на България от Русия, и тъкмо тези хора през днешния ден се показват за евроатлантици “, съобщи Цветанов.

От връзката си със съидейници и бизнесмени в цялата страна, бяха споделени наблюдения, че сега бизнесът понася най-вече вреди и няма ограничения за поддръжка и опазване на работните места.

Наблюдава се доста сериозна незаинтересованост измежду гласоподавателите в цялата страна, след трите избора от миналата година, показаха мнение регионалните координатори на партията.

Политическа партия „ Републиканци за България “ и управляваната от доктор Петър Москов партия КОД резервират разговора между тях, както и конфигурацията Национално обединяване на десницата, с концепция дясното обединяване да се уголемява.

„ Оставаме доста ясни и открити в кардиналните си десни и евроатлантически позиции ”, безапелационен бе Цветан Цветанов.

Републиканци за България, по никаква причина и под никаква форма няма да направи компромис с политическата си еднаквост и да влиза в коалиция с проруски обединения или партии, които поддържат режима на Путин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР