ГЕРБ настоява парламентът да изслуша министъра на вътрешните работи и

...
ГЕРБ настоява парламентът да изслуша министъра на вътрешните работи и
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска изслушване на Демерджиев и шефа на ДАНС за заловения у нас британец

ГЕРБ упорства Народното събрание да изслуша министъра на вътрешните работи и шефа на ДАНС поради арестувания в никополското село Любеново британец Дейвид Бодил, търсен с алена бюлетина на Интерпол. Арестът е осъществен в парцел, употребен от народния представител от „ Демократична България “ Албена Симеонова, която има плантация за биоземеделие. 

„ Когато един терорист или упрекван за тероризъм човек, търсен с алена бюлетина от Интерпол, му оказва помощ да се устрои народен представител, това се назовава вербовка на сътрудник за въздействие. Абсолютно, смешно ви е, и тъкмо, тъй като Ви е смешно сме на този хал, господин Рашков “, съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Бодил се търси от Интерпол по искане на управляващите в Манчестър, Англия. Там е разследван за подготовката на терористични дейности. В дома на мъжа във Англия са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции.   

В декларация от ГЕРБ обявиха, че службите в България не работят.

На собствен ред съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов съобщи, че поддържа самодейността за чуване на вътрешния министър и шефа на ДАНС.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР