ГЕРБ нарече над милион български граждани мутри. Мутри ли сме?

...
ГЕРБ нарече над милион български граждани мутри. Мутри ли сме?
Коментари Харесай

ГЕРБ с контрапротест: Радев нарече над милион български граждани мутри

ГЕРБ назова над милион български жители мутри. Мутри ли сме? Не! Така отвърнаха последователите на държавното управление на огромен контрапротест пред Министерския съвет, на метри от митинга в поддръжка на президента на " Дондуков " 2. Пред множеството приказваха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на обществената политика Деница Сачева, депутати от ръководещата партия. " Мутри ли сме? ", провикна се Караянчева, а протестиращите й отвърнаха в хор: " Не! " " Тук сме, с цел да покажем, че ние не работим за мафията, а за хората. Някой се пробва да ни внуши, че ние работим за мафията ", съобщи Сачева пред множеството.

" Поводът да се съберем през днешния ден не е прекрасен, мотивът е тежката разграничителна линия в българското общество, която беше дълбана 4 години от Румен Радев и Българска социалистическа партия ", упрекна депутатът Тома Биков на митинга. Той направи тежката констатация, че " на четвъртата година българските жители седят от двете страни на улицата, ненавиждат се и се псуват ".

Биков разгласи, че ръководещите са имали желание да възпрат митинга на ГЕРБ в поддръжка на кабинета, само че се отказали, когато чули президентът да назова мутри над милион български жители. " Къде да отидат над милион души, които имат право на мнение тъкмо по този начин, както и последователите на президента? ", попита депутатът.

" Днес сме пристигнали да си кажем мнението, не сме пристигнали да ненавиждаме. Ние няма да позволим мафията да си върне страната ", провикна се Тома Биков. Очаква се пред контрапротеста да слезе и да приказва и министър председателят Бойко Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР