ГЕРБ направи заявка за конструктивна опозиция, отвори протегната ръка към

...
ГЕРБ направи заявка за конструктивна опозиция, отвори протегната ръка към
Коментари Харесай

На рождения си ден ГЕРБ обяви: Ще бъдем конструктивна опозиция

ГЕРБ направи поръчка за градивна съпротива, отвори протегната ръка към бъдещото болшинство и разгласи, че ще даде толеранс на бъдещото постоянно държавно управление, тъй като е належащо на страната. Това заявява от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на партията Десислава Атанасова по време на първото съвещание на новото Народно заседание.

Тя удостовери още, че първата стъпка на нейната група ще бъде внасянето на мораториум върху външния дълг.

" Осъзнаваме изцяло нуждата от сформиране на ново държавно управление като първа крачка от излизане от рецесията. Затова още от през днешния ден можете да разчитате на рационално и правилно отношение от страна на коалиция ГЕРБ-СДС. Редовното държавно управление ще получи нужния толеранс от нас ", заявява Атанасова.

" Наясно сме, че провокациите пред страната са прекомерно огромни и на тях може да се отговори единствено с публично единство и политическо единодушие по най-важните проблеми в страната. Затова сме подготвени да подкрепим всяко решение, което отстоява българския народен интерес и дава вероятности пред страната ни ", даде обещание още председателката на ПГ на ГЕРБ.

" Длъжни сме да надскочим егото и тяснопартийните ползи в името да облекчим българските жители, които са изправени пред рецесията ", прикани партиите в Народно събрание Атанасова.

" През тази година два поредни Народното събрание се провалиха в опита си да излъчат постоянно упраовление на страната. Този неуспех беше осъден от българските гласоподаватели. Заради ниската изборна интензивност актуалният парл не разполага с задоволителна легитимност, с цел да си разреши нови случки и пилеене на време в кавги ", предизвести председателката на ПГ на ГЕРБ.

Тя е безапелационна, че новото болшинство ще бъде плод на взаимни отстъпки, а обединението ще е плод на нужда и по-скоро резултат от гласуването на българите " срещу ", в сравнение с гласуването " за ".

" Затова всяка заблуда, че някой е победил безапелационно, и на тази база има право да диктува правила на останалите, ще се разбие в действителността ", предизвести Атанасова.

Тя изрече вяра, че новото 47-о Народно събрание няма да повтори грешките на предходните два Народното събрание.

ГЕРБ беше основана преди 15 година на днешния ден, подсети за рождения ден на партията Атанасова и даде обещание на гласоподавателите и симпатизантите на групировката, че няма да ги предадат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР