ГЕРБ направи предложение, свързано със специален за страната ни ден.24

...
ГЕРБ направи предложение, свързано със специален за страната ни ден.24
Коментари Харесай

ГЕРБ: 24 май да бъде обявен за национален празник

ГЕРБ направи предложение, обвързвано със специфичен за страната ни ден.

24 май да бъде разгласен за народен празник. Такава смяна ще внесат в Кодекса на труда от ГЕРБ, оповестиха депутати от партията пред публицисти.

" Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе предложение за смяна в Кодекса на труда и 24 май да бъде разгласен за народен празник ", съобщи някогашният учебен министър Красимир Вълчев.

" Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета е точно такава дата. Ден, който не е обвързван с клане, борби и опълчване. Националният ни празник, не просто би трябвало да сплотява, само че и да съдържа идея, която да възпитава избрани полезности на схващане. ", съобщи той.

" Българите през вчерашния ден ясно демонстрираха кой ден смятат за народен празник, Ако мерило за това кой ден да е народен празник е страстта, която влага народът, то без подозрение това е 24 май ", сподели депутатът Радомир Чолаков, написа burgas24.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР