ГЕРБ направи нова конфигурация в Столичния общински съвет. В СОС

...
ГЕРБ направи нова конфигурация в Столичния общински съвет. В СОС
Коментари Харесай

Деян Николов: ГЕРБ направи нова конфигурация в Столичния общински съвет

ГЕРБ направи нова настройка в Столичния общински съвет. В СОС сега има сглобка в сглобката. ГЕРБ съумяха да изиграят " Продължаваме Промяната " и си направиха болшинство в болшинството. Това сподели Деян Николов - общински консултант в СОС от " Възраждане ", в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия

Според него ГЕРБ са съумели да пробият всички групи и са си купили Столичния общински съвет.

" Проблемът е, че ГЕРБ още веднъж се върна в ръководството на София. СОС ще се ръководи от ГЕРБ, а Столична община от кмет на Политическа партия ", разяснява Деян Николов.

Според него връщането на решението за избор на съставите на непрекъснатите комисии на СОС на регионалния шеф Вяра Тодева е вярно.

Той разясни, че тримата общински съветници от " Възраждане " остават единствената съпротива. Изключването на четиримата общински съветници от партията по думите му е възстановителен развой.

„ Ние сме единствената съпротива в СОС. Нямам особени подозрения, че рано или късно ПП-ДБ-СС ще се договорят с ГЕРБ и 58 индивида ще бъдат ръководещото болшинство и трима души - съпротива.

През последните три месеца в СОС е имало предложения за позиции и власт отвред. „ Достатъчно недвусмислено, с оферти за корупционни схеми. На прокуратурата мога да кажа безусловно всичко. Това, което се приказва, че може да се изкара в СОС за един мандат, е в границите на десетки милиони. Офертите идват от тези, които имат традицията да пазарят народни представители и общински съветници. Не са значими медиаторите, а поръчителите. Аз нямам подозрения кои са хората, които купиха СОС ", съобщи Николов.

По думите му се задава мигрантска рецесия.

Все още няма претекстове на Конституционния съд, който не позволи осъществяване на референдум за опазване на еврото. „ Ние сме събрали 470 хиляди годни съгласно ГРАО подписа. От правна позиция това е извънредно политическо решение на Конституционен съд, безусловно нищо общо с правото, със законността, с Конституцията. Нямаме народна власт, България не е страна, в която ние, българите, можем да разчитаме на някакъв обективен публичен контракт, който да се съблюдава от политиците. Все повече започваме да приличаме на тоталитарна страна ", счита Николов.

Деян Николов предизвести, че се задава мигрантска рецесия, тъй като по негова информация договореностите сред България и Австрия са за връщане на 6000 мигранти, които са влезнали на територията на Европейски Съюз през България. Полетите с мигранти от Австрия са доста повече от оповестените, акцентира той.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР