ГЕРБ направи груба грешка. Помислиха, че са реабилитирани и могат

...
ГЕРБ направи груба грешка. Помислиха, че са реабилитирани и могат
Коментари Харесай

Румен Овчаров: ГЕРБ направи груба грешка. Помислиха, че са реабилитирани

ГЕРБ направи груба неточност. Помислиха, че са оправдани и могат да се върнат задачите в бяло на политическата сцена, съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният дълготраен народен представител от левицата и някогашен министър на стопанската система Румен Овчаров.

 

Това, което се случва в Народното събрание напълно не е заради обстоятелството, че някои депутати не могат да преодолеят егото си или, че не схващат сериозността на обстановката, проучва Овчаров.

 

" ГЕРБ направиха група политическа неточност. Те разчетоха тези 30 хиляди гласа от горната страна, които получиха на изборите, като реабилитация на това, което са правили досега. А това не е по този начин. То се дължи на обстоятелството, че служебното държавно управление не си свърши работата и още веднъж имаше пазаруване на гласове ", уточни той.

 

Движение за права и свободи и ГЕРБ завоюваха от пазаруването на гласове съгласно него.

 

" Това докара ГЕРБ до илюзията, че те към този момент са се върнали и би трябвало да бъдат легитимирани с ръководител на Народното събрание. И по тази причина развяват мантрата за " най-голямата политическа мощ ", продължи Румен Овчаров.

 

Председателят на Народно събрание в България е политическа фигура, подсети той. Той е илюстрация на това има ли подготвеност за управническа политическа коалиция и от тази позиция - няма, сподели Овчаров.

 

Политическият инстинкт на Бойко Борисов го държи на власт 12 години и той незабавно взе завой - ГЕРБ отдръпна кандидатурата си нощес, уточни Овчаров. И напомни, че и Политическа партия отдръпнаха своята кандидатура.

 

Румен Овчаров съжали, че Вежди Рашидов отдръпна кандидатурата си.

 

Според Овчаров Кристиан Вигенин се е посочил като градивен народен представител, до момента в който е бил зам.-председател на Народното събрание. И изборът сред него и Йордан Цонев е в интерес на Вигенин. Докато Йордан Цонев имал зад тила си много тежък политически багаж, който може да бъде тълкуван и по този начин, и по този начин, сподели Овчаров.

 

543 млн. лева са загубите на " Булгаргаз " от отхвърли на газ от " Газпром " за юли, август и септември, сподели Овчаров.

 

След Александър Лилов няма нито един водач на Българска социалистическа партия, който да си е подал оставката, откакто е изгубил избори, уточни Румен Овчаров.

 

Според него партиите ще стигнат до избор на ръководител, до държавно управление - по-трудно.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР