ГЕРБ, които ще получат първия мандат, са готови с проектокабинет.

...
ГЕРБ, които ще получат първия мандат, са готови с проектокабинет.
Коментари Харесай

ГЕРБ са готови с проектокабинет и предлагат преговори


ГЕРБ, които ще получат първия мандат, са подготвени с проектокабинет. Партията е подготвена да пристигна в президентството, с цел да получат досието с първия мандат и да се опитат да създадат държавно управление.

партията е готви експертни групи, с които да водят диалози с останалите партии по секторни политики. Накрая се надяват да бъде подписана управническа стратегия от всички водачи на партии, които са подготвени да дадат поддръжка.

ГЕРБ са подготвени на диалози с останалите в Народното събрание, само че не и да кажат имена на проектоминистри.

“Готови сме да вземем мандата и ще предложим кабинет “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Вариант е проектокабинет с специалисти, който да работи от половин до една година с стратегия. Вече са изпратили своите цели до парламентарните групи за основа на диалозите. Партията се обърна към „ Демократична България “.

„ Те се държат като присъдружна организация да излязат от тази роля, „ Продължаваме промяната “ им носят единствено негативи “, сподели заместник-председателят на ГЕРБ.

Партиите в обединението обаче още през вчерашния ден са препотвърдили позицията си - кабинет с първия мандат „ не “, с втория на „ Продължаваме Промяната “ – „ да “.

" Първият мандат няма никакви причини за изключително в композиция с Движение за права и свободи, ГЕРБ по никакъв метод не реагираха да се произнесат по казуса със систематичната корупция “, съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Политическа партия не са склонни на диалози.

„ Показват тотална политическа отпадналост и импотентност. Когато станеш първи, би трябвало да се опиташ, персонално водачите обиколиха партиите, не контактьорите “, съобщи Настримир Ананиев от Политическа партия.

От „ Български напредък “ са подготвени на диалози с първите и да поемат отговорност, в случай че третия мандат отиде при тях. Включително и да предложат Стефан Янев да стане още веднъж министър председател.

„ Той е един сполучлив министър председател, който е работил с министри от всички партии “, сподели Виолета Комитова от „ Български напредък “.

Движение за права и свободи бяха сбити: „ Как ви се костват възможностите за сформиране на държавно управление? Честит празник. “

Българска социалистическа партия се въздържат от коментар през днешния ден, защото са съсредоточени върху бюджета. „ Възраждане “ желаят свое държавно управление или нови избори. Неофициално - ГЕРБ още не са решили кого да поканят първи за диалог, допустимо е това да е партията, с която са от едно европейско семейство, а точно „ Демократична България “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР