ГЕРБ категорично се противопоставя на опитите за възобновяване на срамното

...
ГЕРБ категорично се противопоставя на опитите за възобновяване на срамното
Коментари Харесай

ГЕРБ е срещу Луковмарш

ГЕРБ изрично се опълчва на опитите за обновяване на срамното за България събитие „ Луковмарш ”. Това стана ясно от обява във " Facebook " на партията.

" След като за няколко следващи години, считано от 2020 година, държавното управление на Бойко Борисов и Столична община с кмет Йорданка Фандъкова, съумяха да забранят и предотвратят провеждането на събитието, улиците на София още веднъж са застрашени от очевиден церемониал и проява на нехарактерни и отречени от българското общество и историята ни човеконенавистнически идеологии.

Българската столица би трябвало да остане град на толерантността и мъдростта, в който антисемитизмът, расизмът, ксенофобията и езикът на омразата нямат и няма да намерят място.

Настояваме Столична община, както и способените институции в лицето на Министерство на вътрешните работи, да положат всички старания за гарантиране и запазване сигурността, публичния ред и достолепието на жителите и гостите на София като не позволен така наречен „ Луковмарш ” да се състои ", упорстват от ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР