ГЕРБ категорично са първа политическа сила с края на предизборната

...
ГЕРБ категорично са първа политическа сила с края на предизборната
Коментари Харесай

ОБЗОР: Засега не се предвижда локдаун, ГЕРБ излизат от предизборната кампания като фаворит

ГЕРБ изрично са първа политическа мощ с края на предизборната акция. Това разгласи последното изследване на „ Екзакта”, като съгласно тях ГЕРБ ще вземат 24%, а зад тях ще са „ Продължаваме промяната” с 16,2% и Българска социалистическа партия с 15,5%. Това демонстрира и анкетата на TrafficNEws, като 44% от пловдивчани застават зад партията на Бойко Борисов.

Балотажът за президент също наподобява сигурен, като Румен Радев и Анастас Герджиков ще се изправят дружно на втори тур.

" Избори 3 в 1 " ще се проведат в постройката на Регионалната здравна ревизия на 14 ноември. Там ще бъдат разкрити две изборни секции към регион „ Западен “, а дружно с тях ще работи и един имунизационен кабинет. Той ще бъде отворен от 9 сутринта до 16 часа. Над 1000 полицейски чиновници ще наблюдават за Пловдив и региона. Бюлетините и изборните бумаги са сложени под непрекъснато полицейско наблюдаване и защита. Физическа защита е обезпечена за всички 1025 изборни секции в 414 изборни места.

Служител на ДАНС Борислав Христов,бе задържан за приемане на рушвет. Той е приложил изпитана скица на земеделеца от Карлово, с цел да го трансформира в " постоянен клиент ". Той го предизвестил, че против него има формирана инспекция и му заречен защита против ежемесечни " вноски ". Той е получил от него 2250 лв. на два транша.

Доц. Христо Паунов е бил класиран преди всичко на състезанието за публичен медиатор в Пловдив. Комисията, която е от общински съветници от всички групи в локалния парламент, е оценила най-високо преподавателя в Юридическия факултет и омбудсман на Пловдивския университет.

Регионална дирекция за народен строителен контрол-Пловдив също подхвана скандалния комин на компанията „ САРС 12” ООД, който обгазява цялостен един пловдивски квартал. Институцията се сезира поради опасения от нарушена структура на оборудването.

Синя зона ще нарастне през идната година, съобщи кметът Здравко Димитров. Целта е да се лимитират паркираните коли в центъра, а също по този начин да се усъвършенства качеството на въздуха. Стана ясно още, че 60 млн. лв. ще бъде финансовата стратегия на Община Пловдив за 2022 година.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР