ГЕРБ искат избори с колкото може по-ниско участие, минимум прозрачност

...
ГЕРБ искат избори с колкото може по-ниско участие, минимум прозрачност
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ искат избори с минимум прозрачност

ГЕРБ желаят избори с колкото може по-ниско присъединяване, най-малко бистрота и оптималната тежест на клиентелните мрежи, на следения и купения избор. Затова не харесват гласуването по пощата, не харесват излъчването на броенето на бюлетините в действително време, не позволиха действителен самостоятелен одит на машините за гласоподаване и техния програмен продукт.
Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в профила си във Фейсбук.
 Христо Иванов: Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи (ВИДЕО) Христо Иванов: Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи (ВИДЕО)
Ще търсим мандат за ръководство, тъй като ние не просто ще повдигаме тематики, само че и ще даваме решения. Това съобщи в предаването " Студио Actual...
 

Той напомни, че в понеделник и вторник “Демократична България ” предложи на народните представители, които уреждат тези благоприятни условия. Освен това още преди две години обединяването предложи законопроект за гласоподаване по пощата, само че нито един народен представител не му обърне внимание.
“А сега- нямало време…Отпорът на статуквото има напълно съответна цел - да не разреши на жителите да управляват изборния развой, а на хората, живеещи зад граница да вземат участие пълноценно в изборите ”, счита Иванов.
 Христо Иванов: Главното общо дружество на Пеевски и Борисов се назовава Иван Гешев Христо Иванов: Главното общо дружество на Пеевски и Борисов се назовава Иван Гешев
“Главното общо дружество на Пеевски и Борисов се назовава Иван Гешев ” - това съобщи водачът на “Да, България! ” и...
“Караянчева и Дариткова, които блеснаха със своята “експертиза ” във връзка плана на нова Конституция, в този момент ни изясняват по какъв начин това са “екзотични хрумвания ” и по какъв начин няма метод нищо от предлаганото да се случи. Когато от тези експертки чуеш по какъв начин нещо не може да стане, всички схващат, че това са безобразни неистини, набивани с 200. Те нямат различен ход. Ще носят от девет кладенеца вода, ще извикат на помощ обичаните си професори по всичкология да обяснят по тв приемниците по какъв начин нищо не може да се промени и и нищо не би трябвало да се трансформира. Но хората доста добре от по-високо присъединяване и по-голяма бистрота, които могат да счупят изборната им машина ”, сподели Христо Иванов и прикани: “Идват избори! Не забравяйте за тяхната надменност! ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР