ГЕРБ иска да се възстанови редът в парламентарната демокрация. Нормално

...
ГЕРБ иска да се възстанови редът в парламентарната демокрация. Нормално
Коментари Харесай

Нормално е да има лидерска среща, според Даниел Митов

ГЕРБ желае да се възвърне редът в парламентарната народна власт. Нормално е да има  нормално е да се търсят точки на доближаване, съобщи Даниел Митов. Коалиция и поддръжка за кабинет на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да дадат от ГЕРБ. За Митов всички водачи би трябвало да седнат на една маса.

Много е мъчно да се направи кабинет с третия мандат, съобщи още веднъж Даниел Митов, който към този момент един път  - през 2021 година

За обявата в Die Welt, която твърди, че въпреки и скрито България е изнесла в сериозен за Украйна миг доста муниции и горива, Митов съобщи, че от ГЕРБ са призовавали да си признаят, че дават поддръжка за Украйна. Защо Корнелия Нинова и Кирил Петков лъгаха, попита Митов. Вече е можело да имаме ново Противовъздушна отбрана, в случай че искрено е приета поддръжката.
 Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет
Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет

Страната ни е предоставила боеприпаси, покриващи 1/3 от потребностите на украинската войска

По тематиката за  Митов сложи въпроса за метода на финансиране на партиите. Какво е желал Асен Василев да прави с българската система за разплащания, попита националният представител. Според него някогашният финансов министър е желал до я прикачи към сходни небанкови институции. Като се видят минусите на финансирането на българските партии, тогава ще се ремонтира и системата, е позицията на групировката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР