ГЕРБ имаме силата, имаме смелостта и знанията да направим правителство,

...
ГЕРБ имаме силата, имаме смелостта и знанията да направим правителство,
Коментари Харесай

Захариева: ГЕРБ има силата, смелостта и знанията да направи правителство

ГЕРБ " имаме силата, имаме смелостта и знанията да създадем държавно управление ", съобщи някогашният вицепремиер и външен министър от кабинета " Борисов " Екатерина Захариева в неделя пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ е ръководство без коалиция е невероятно.
" България не е имала еднопартийно държавно управление от доста, доста години. Крайно време да се сплотяваме към нещата в стратегиите, макар че всички политически партии имат разлики - тези, които ни сплотяват и се чакат от българските жители ", сподели Захариева, само че не разяснява с коя партия ГЕРБ биха се коалирали в новия парламент. Според социологически изследвания ГЕРБ имат късмет още веднъж да са първа политическа мощ, след срутва на " ИТН ". Най-вероятно партията ще остане в изолираност и в идващия парламент, защото Движение за права и свободи се обрисува да е единственият ѝ сътрудник, в случай че не настъпят промени в политическата линия на Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Партиите на митинга имаха два пъти късмет да създадат държавно управление и да покажат, че могат да ръководят, означи Захариева. Два пъти демонстрираха, че са немощни и не могат да го създадат. Още от първата седмица влязоха в разпри и кавги от трибуната - беше срамно, такова проваляне в Народното събрание не съм виждала, добави тя. " Много се надявам всички ние, всички политици, да се вразумим и да стартираме да излъчваме, да вършим това, което сме дали обещание в предизборните си стратегии на хората. После всички ще берем плодовете на протичащото се - неслучайно Народното събрание е с най-нисък рейтинг ", продължи Захариева.
Според нея Народното събрание не е направил нищо значително за късото си битие. Захариева повтори тезата на ГЕРБ, че актуализацията на бюджета е била нужна на президента Радев и служебното държавно управление с една-единствена цел - да се похвалят с повдигането на пенсиите. Хората, обаче, чакат обещаните промени и сигурност, акцентира Захариева.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР