ГЕРБ има точно толкова общо с Пеевски, колкото и ПП,

...
ГЕРБ има точно толкова общо с Пеевски, колкото и ПП,
Коментари Харесай

Делян Добрев: ПП-ДБ са накарали Коцев да оттегли оставката си

ГЕРБ има тъкмо толкоз общо с Пеевски, колкото и Политическа партия, дружно управлявахме 9 месеца, разяснява депутатът
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев позволи, че Живко Коцев е бил принуден да отдръпна оставката си като основен секретар и да се върне в Министерство на вътрешните работи. Той предложи на тази тематика да бъде питан министър председателят в оставка Николай Денков.

" Защото те са го предиздвикали ", сподели Делян Добрев в ефира на .

" Не мога да схвана за какво пазят по този начин гневно шефката на Агенция " Митници ", за която съдът реши, че има задоволително доказателства да остане, най-малко на този стадий, в пандиза. Те стоят твърдо зад нея, както и зад въпросния основен секретар, който е сниман със скъпи часовници и по бански дружно с контрабандистите, тъй като ги е боязън, че те ще стартират да сочат нагоре ", разяснява депутатът задържането на Петя Банкова.

" Ще стартират да споделят, че висшето ръководство на страната - в лицето на финансовия министър, може би и на премиера, са имали съпричастност към това, което се е случило. В медиите излезе информация, че са хванати хиляди мастърбоксове с цигари. Локации, които са пращани с есемеси сред контрабандистите и цялата тази групичка, която е взела участие. Единственото пояснение е, че те имат съпричастност и по тази причина в този момент ги пазят ", позволи Добрев.

Депутатът разяснява още във връзка заключенията откъм ПП-ДБ, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са коалиция. От ПП-ДБ настояват още, че партията на Бойко Борисов прави това, което споделя Делян Пеевски.

Добрев подсети, че напълно до неотдавна са били сътрудници и трите обединения ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, и са управлявали като болшинство дружно 9 месеца. 

" ГЕРБ има тъкмо толкоз общо с Пеевски, колкото и Политическа партия в последната една година ", сподели Добрев.

" Всичко, което се е случвало сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, е било с присъединяване на " Промяната ". Аз съм бил очевидец на задушевни срещи на Денков и цялата " Промяна " с Пеевски ", добави той. " Как може 9 месеца всекидневно да се виждаш с Пеевски, да си пиете кафето, да работите в съвършен синхрон, да внасяте дружно законопроектите, а в този момент да се опитваш да се отдалечиш, с цел да изкараш по-добър избирателен резултат?! ", изрази недоумението си той.

Той разкритикува дейностите на кабинета в икономическата и финансовата сфера. " Но те не се оправят. По време на нито един от кабинетите на " Промяната " ние не сме получили пари от Европа. През последните три години получихме сумарна инфлация от 40%. ", сподели Добрев, като означи, че даже не сме получили парите от втория транш по ПВУ.

" Очевидно " Промяната " са се съгласили да освободим цената на тока и хората да си купуват ток на пазарна цена. Изнасилиха Народно събрание да одобри либерализация на пазара на ток. Твърдяха, че приемем ли го незабавно ще получим транша. Това беше октомври предходната година. Парите още ги няма. Причината е в нещо друго. Сега се оправдаваме с някакви закони и решения, които не били минали. Имат 60 души парламентарна група. Защо не ги оферират? ", попита той.

Делян Добрев заключи още, че комисията, която ще проверява " Турски поток ", е основана напълно с предизборна цел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР