ГЕРБ има силата, смелостта и знанията да направи правителство, обяви

...
ГЕРБ има силата, смелостта и знанията да направи правителство, обяви
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: ГЕРБ има силата и смелостта да направи правителство |

ГЕРБ има силата, смелостта и знанията да направи държавно управление , разгласи някогашният външен министър Екатерина Захариева пред Българска национална телевизия.

" Партиите на митинга имаха два пъти късмет да създадат държавно управление и да покажат, че могат да ръководят. Два пъти демонстрираха, че са немощни и не могат да го създадат. Още от първата седмица влязоха в разпри и кавги от трибуната. Беше срамно, такова проваляне в Народното събрание не съм виждала ", разяснява тя. 

Захариева се надява всички политици да се вразумят и да стартират да вършат това, което са дали обещание в предизборните си стратегии на хората. Заради разрива сред думи и каузи Народното събрание бил с толкоз невисок рейтинг, счита тя.

Според нея 46-ото Народното събрание не е направило нищо значително за късото си битие. Актуализацията на бюджета е била нужна на президента Румен Радев и служебното държавно управление с една-единствена цел - да се похвалят с повдигането на пенсиите. Но хората очаквали обещаните промени и сигурност, акцентира Захариева.

По думите ѝ ръководство без коалиция е невероятно.

“България не е имала еднопартийно държавно управление от доста, доста години. Крайно време да се сплотяваме към нещата в стратегиите, макар че всички политически партии имат разлики - тези, които ни сплотяват и се чакат от българските жители ", разгласи още Екатерина Захариева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР