ГЕРБ има най-добрите експерти и може да се справи с

...
ГЕРБ има най-добрите експерти и може да се справи с
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сандански: ГЕРБ има най-добрите експерти и може да се справи с кризата

ГЕРБ има най-хубавите специалисти и може да се оправи с рецесията, която ни оставиха предходните ръководещи. Това сподели по време на визитата си в Сандански ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе посрещнат от над 400 индивида в спортната зала на града, която бе осъществена по време на ръководството на ГЕРБ.

„ За първи път пристигам в тази зала в Сандански, мога да ви уверя че сме създали над 50 такива в България „ Арена Армеец “ е единствено една от най-големите. Нови огромни зали има в София, Пловдив и Бургас, Ямбол. Тук и плувен басейн ще създадем “, добави Борисов.

Той разяснява и спрялото строителство на Автомагистрала Струма.

„ Когато споделяха, че " мятам " пари през джипката, ето това са „ хвърлените “ пари. За Автомагистрала „ Струма “ ли са хвърлените пари? Щяхме да сме минали Кресна, а в този момент най-големите мостове и уреди стоят 2 години. Защо хората би трябвало да пътуват през Кресна 40 минути? Парите ги бяхме оставили. Защото пристигнаха двама от Харвард да ни научат. Последният ден Сандов зачерта целия план за „ Струма “, тъй като на Киро татко му по този начин споделил. Сега, в случай че на 2 октомври не сме с огромен % разлика, ще изгубим парите за „ Струма “, а Кресна в никакъв случай няма да я има ", безапелационен беше Бойко Борисов.

Той съобщи, че ГЕРБ на следващия ден ще показа План за възобновяване след рецесията, с цел да може всеки български жител, когато го чете да направи осведомен избор. Борисов акцентира, че с съответни решения партията може да усъвършенства икономическото положение в страната и да смъкна цената на горивата, само че за това е нужна разлика в резултата на идния избор.

„ Когато българите схванат по какъв начин „ смяната “ се облагодетелства от тях, няма да ги класират нито втори, нито трети. А това са милиарди. „ Промяната “ желае да ни довърши. Европа и Америка към този момент знаят за измамата на „ смяната “, акцентира ръководителят на ГЕРБ.

И добави, че в случай че предходните ръководещи са желали да създадат нещо за страната е можело да надградят оставеното от ГЕРБ, само че за две години не са съумели да осъществят нито един собствен план.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР