ГЕРБ има готовност да избира между младите лица в партията

...
ГЕРБ има готовност да избира между младите лица в партията
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ е готова да излъчи млади кметове и депутати

ГЕРБ има подготвеност да избира сред младите лица в партията нов кмет на София, нови депутати и нови министри. Това стана ясно по време на среща на членове на политическата групировка с нейния водач, Бойко Борисов, в дома му в Банкя.

Сред присъстващите бяха кметът на Столична община, Йорданка Фандъкова, както и представители от младежката конструкция на ГЕРБ.

„ Искам вие да поемете още две години и половина да създадем това, което софиянци чакат от нас “, съобщи министър председателят в оставка.

„ Направихме южни дъги, северни тангенти, булеварди, кръгови, „ Лъвов мост “, бул. „ Ситняково “, Телевизионната кула, учебни заведения, детски градини. Преди 10 години нямаше един работещ фонтан в София, нито една осветена постройка. Направихме доста по парковете, по църквите, помагали сме и за джамии, за католическите църкви, за арменската “, добави той.

Борисов разгласи още, че столицата би трябвало да се трансформира в съвременен и цифров град в идващите месеци. „ Всичко това би трябвало да го извършите вие “, разясни водачът на ГЕРБ. По негова повеля всеки от присъстващите разгласи какво ще прави за дигитализацията на София.

Премиерът в оставка означи, че би трябвало да се акцентира и на развиването на „ Витоша “. „ Това благосъстояние, наречено „ Витоша “, би трябвало да е отдушникът на града – природата, туризмът, спорта, ските, сноубордът, разходките “, сподели той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР