ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима.

...
ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима.
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима

ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а Българска социалистическа партия трима.

Това съобщи пред публицисти във Варна заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

„ Направете сметка кой къде се намира в политически проект в града и за какво е тази нервност “, разяснява Цветанов.

На въпрос дали може да се приказва за шуробаджанащина в града, той посочи, че това е опорна точка на съперниците му.

Според Цветанов когато е имало опция от Българска социалистическа партия да вършат политика в Хасково, партията постоянно са се е проваляла.

На въпроса за какво от ГЕРБ са се разграничили от кмета на Хасково Добри Беливанов Цветанов съобщи, че градоначалникът не е покрил упованията, декларирани по време на предизборната акция през 2015 година

„ В случая не можем да кажем, че няма проблем. Кметът даже си удължава отпуската, с цел да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат значими неща в развиването на града “, разяснява заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов посочи, че за последните две години в общината са влезнали 140 млн. лева по европейски планове и национално финансиране.

„ Можем единствено да ги поздравим за това, което са свършили. Това дава различен взор върху развиването на града “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР