ГЕРБ и СДС внесоха днес 9999 подписа в Централната избирателна

...
ГЕРБ и СДС внесоха днес 9999 подписа в Централната избирателна
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа за регистрация в ЦИК

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили внесоха през днешния ден 9999 подписа в Централната изборна копмисия (ЦИК) за регистрация за идните парламентарни избори.

Документите бяха прети без забележка и чакаме решението на ЦИК за вписване, съобщи административният секретар на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов.

Показахме воля да градим България и да реализираме забележими резултати. В годините, в които управляваме доказахме, че нашата рецепта за триумф е " работа, работа, работа ", уточни от своя страна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Дариткова заяви, че към този момент е подготвен медицинският протокол за гласоподаване в изискванията на пандемията от ковид.

Нашият зов е за всеобщо присъединяване в изборите, съобщи още тя.
Дариткова добави, че се борят за доверието на жителите и уточни, че предизвикването за тях е провеждането на изборитев епидемиологична конюнктура. Тя разгласи, че Бойко Борисов ще бъде лидер на листа. По думите ѝ до седмица ще са ясни номинациите на кандидат-депутатите и кой коя листа ще оглави.

Нашият главен конкурент и на тези избори е Българска социалистическа партия, сподели още Цветомир Паунов. За партньорства ще приказваме, когато забележим какъв ще бъде вотът на българските гласоподаватели и конфигурацията в бъдещия парламент, добави той пред медиите.

„ Целта е да обединим десния избор, тъй като съгласно социолозите ГЕРБ/СДС се обрисува единствената дясна групировка - изрично проевропейска, пронатовска, която няма да допусне още веднъж във властта прокремълската Българска социалистическа партия и нейните спътници ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов съобщи, че структурите на партията им са в извънредно добра кондиция и са окуражени да покажат доста добър резултат на идните избори. „ Всичко това ни дава убеденост, че обединението сред най-голямата политическа партия и най-старата дясна партия, след демократичните промени в България, ще бъде сполучлива и тя ще бъде за положителното ръководство на страната и в полза на българските жители ", разяснява той.

Паунов съобщи още, че не се тормозят от партията на Цветан Цветанов и обстоятелството, че тя може да отклони доста гласове от тях.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР