ГЕРБ и СДС ще представят кандидатите си за Европейския парламент

...
ГЕРБ и СДС ще представят кандидатите си за Европейския парламент
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС представят листата за евровота, ще й се отрази ли оставката на Цветанов от НС

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще показват претендентите си за Европейския парламент през днешния ден в зала 6 на НДК. 
 Александър Йорданов: ГЕРБ и Съюз на демократичните сили не са в коалиция, само че сините ще имат представител в Екологичен потенциал
От общата листа на двете партии за изборите на 26 май към този момент са известни двамата участници от страна на сините - това са Александър Йорданов, който ще заеме избираемото 6 място, и Илия Лазаров на последна позиция. 

Имената на номинираните от ГЕРБ се чакат с необикновен интерес, откакто зам.-председателят на партията и началник на предизборния й щаб Цветан Цветанов напусна постовете си в Народното събрание поради " апартаментгейт ". Според анализатори това кой ще е в листата на ГЕРБ за Екологичен потенциал ще покаже и дали е отслабнало въздействието на Цветанов в партията. 

Вчера Цветанов съобщи, че в евролистата на ГЕРБ ще има способени и знаещи хора, които познават функционалностите на европейските институции и имат признанието на европейските водачи. Той предвижда, че със съобщаването на имената от Българска социалистическа партия ще се чуят всевъзможни погрешни неща. Той предвижда, че ГЕРБ ще има 6, 7, а " за какво е и 8 " евродепутати. 

В нашата листа обаче няма нито един претендент с обвиняване за пране на пари или въобще някакво обвиняване ", сподели още Цветан Цветанов и акцентира, че следва доста мръсна предизборна акция. 

Очаква се листата на ГЕРБ да води еврокомисарят Мария Габриел, откакто в средата на март стана ясно, че тя е получила най-вече номинации от структурите на партията. В на избираеми места съгласно предварителната информация ще са още сегашните евродепутати Андрей Ковачев, Ева Майдел и Андрей Новаков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР