ГЕРБ и СДС са живи и здрави, в прекрасна форма.

...
ГЕРБ и СДС са живи и здрави, в прекрасна форма.
Коментари Харесай

Борисов: В ПП има един прекрасен човек – Лорер, искаме да вземе ПП и един ден да направим коалиция с него /видео/

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са живи и здрави, в прелестна форма. Толкова постоянни, че няма мърдане, увери сътрудниците в Брюксел водачът на ГЕРБДали Борисов отговори през днешния ден във Варна на интригата на Асен Василев, който сподели преди дни, че в ГЕРБ има и свестни хора и един от тях е Даниел Митов, или в действителност има проекти за коалиция с Политическа партия, водена от Даниел Лорер – това се питаха хората в препълнената зала в морската столица.

ГЕРБ закри предизборната си акция във Варна. В морската столица водачът на партията Бойко Борисов изрази безапелационната си поддръжка за листата и лидера – някогашния външен министър Даниел Митов. Лидерът на ЕНП Манфред Вебер особено дойде в България за събитието. Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, евродепутатите Асим Адемов, Александър Йорданов и Андрей Ковачев също бяха в залата.

Като ръководител на ЕНП и най-голямата партия в ЕНП Вебер увери, че България и ГЕРБ имат доста другари отвън страната. Когато ГЕРБ и Борисов бяха на власт, България бе постоянна и сигурна, имаше позитивно развиване, правеха се доста вложения в инфраструктура. Откакто не са на власт, имаме противоположното – неустойчивост, инфлация, неустановеност. Затова имаме потребност от ГЕРБ, с цел да получим всичко положително още веднъж “, съобщи той. Вебер уточни, че европейските средства не могат да бъдат употребявани, те чакат да бъдат дадени на България. „ Но последните 2 година България е нестабилна и не излъчва държавно управление, парите седят и чакат. Само 6 милиарда са от Фонда за битка с последствията от коронавирус, те би трябвало да бъдат вложени в страната ви “, сподели той.

 ГЕРБ/СДС

Той акцентира, че по време на ръководството си Борисов се е употребил с доверие. „ Идете и гласувайте, дайте своя избор за бъдещето, за ГЕРБ-СДС “, прикани Вебер.

„ Манфред, може да рапортуваш, казано на комсомолски, в Брюксел, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са живи и здрави, в прелестна форма. Толкова постоянни, че няма мърдане. Убеден съм, че българският народ има инстинкт и към този момент знае – би трябвало да се прости, да се сплотява и да помислим по какъв начин да се имъкнем и да не тревожим Европа, Америка и хората в България. Това може да стане с взаимни отстъпки и като се зачита вота на тези, които стоят зад съответната партия и са дали своят вот за нея. Ние с водачите може да се ненавиждаме, въпреки че аз не ги ненавиждам. Това може да даде късмет България да се стабилизира след 2 април “, обърна се към шефа на ЕНП Бойко Борисов.

„ Това ми е най-лесната акция. Аз не пропагандирам, единствено споделям – който желае да му бъркат в джоба – да гласоподава за Политическа партия, за „ Да, България “. Да не престават да изнасят оръжие и да дават големи пари на комисионери и да генерират корупция. Вместо страната България с страната Украйна през запаса да даде оръжие, с цел да спрем Путин “, ядоса се той на държанието на някогашния кабинет „ Петков “, като описа и за несъгласията сред Корнелия Нинова и Кирил Петков по тематиката.

Бойко Борисов разкри лъжите на Политическа партия и Демократична България за диверсификацията с съветски газ и далаверите им с медиатори. „ Когато лъжеха Запада, че са създали диверсификация с съветски газ, се оказа, че са дали на медиаторите, които са източили джобовете на тия хора, в това число и на някогашен немски канцлер – Шрьодер “, сподели той.

Според него в Политическа партия имало и „ един прелестен човек – Лорер “. „ Ние желаеме той да вземе тая партия, че да създадем коалиция. Той не ще. Един ден ще го създадем с Лорер “, изненадващо сподели водачът на ГЕРБ.

Здравейте спечелили, откри срещата Тома Биков. Според него един от главните заключения от социологическите изследвания в последно време е, че ГЕРБ-СДС върви нагоре, „ Промяната “ – надолу. „ Това не е изненада, през цялата акция се срещаме с хората и се опитваме да бъдем в час с дневния ред на обществото. Социологическите изследвания демонстрират, че сме съумели и на 2 април разликата ще е огромна. Партийният водач с най-голямо доверие е Бойко Борисов “, цитира той друго изследване. „ На нас не ни би трябвало социологическо изследване, знаехме го от дълго време. Ние ще победим, тъй като Борисов е с нас. Ще продължи да е с нас и ще е гръбнакът на нашата партия. Затова нашите съперници оставиха тематиката с отдръпването му. Няма по какъв начин да си победител и да се оттегляш. Могат да се отдръпват те след 2 април “, надъха присъстващите Биков.

Кметът на Варна Иван Портних се спря на редица планове, осъществени с поддръжката на ГЕРБ и Борисов като министър председател. Според него ГЕРБ може да изпрати „ 6, а за какво не и 7 народни представители от Варна “. Портних нападна съперниците от „ Промяната “ и ги назова „ шарлатани, които в този момент са тръгнали за лов на шарани “. „ Но от морската столица на България желаеме да им кажем, че в морето шарани няма, второ – ще създадем по този начин, че след 2 април България да се върне към нейното европейско развиване, тъй като ще реализираме безапелационна победа “, сподели кметът.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов се обърна към Вебер и му благодари, че не пропуща случай да пристигна и да ги поддържа. Той уточни, че ЕНП лидира процесите в Европа, по този начин както десницата ръководи в България. „ Управлявали сме в най-тежките моменти, само че сме създали България разрастваща се по посока на Европа. Знаем, че ще ни е тежко, в случай че създадем държавно управление, само че десницата постоянно идва да оправи бакиите на тези, които са управлявали преди нас “, съобщи той. Христов се похвали, че единствените 2 партии, които „ в никакъв случай не са се коалирали с българската социалистическа, разбирайте комунистическа партия “, са ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. „ Ние сме доказвали, че знаем, че можем, с най-подготвения водач, който става за министър-председател. На 2 април, с номер 2 “, прикани Христов.

„ Имаме доста огромен тим от потвърдени хора във всяка сфера. Утвърдени управленци във всички кътчета на Родината “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев и предложения на сцената всички водачи на листи на партията.

„ Ако инфлацията безочливо ви бърка в джоба през днешния ден, неналичието на вложения опропастява утрешния ден. Ако България затъне в задължения, това ще опропасти живота на децата ви. Аз смятам, че всички тези управнически безобразия не са най-големите грехове на „ Промяната “. Има и по-големи “, съобщи Дончев. И описа по какъв начин, откакто излязъл първият филм за Хари Потър, децата били омагьосани и екзалтирани, скачали и се опитвали да летят. „ Най-големият грях на Политическа партия е, че се пробваха да убедят народа, че живеем в баснословен свят, където нещата не се случват по законите на физиката и финансите, а по магичен метод, може да харчиш колкото поискаш “, сподели той. И даде образец – едно тежко оборудване като мост над Дунав или тунел под Стара планина изисква години, те – това се правело за година.

Дончев предизвести, че от този политически илюзионизъм ще се чистим десетилетия. „ Имаме тежката задача да потвърдим, че законите на физиката и финансите не са анулирани и важат. Другият им тежък грях е насилието. Ние тъй като сме корави и привикнали, не ни прави такова усещане. Но спомняте ли си – един министър-председател сподели „ желая арести “ и се случи – срамни, противозаконни. Друг член на кабинета плашеше тези, които не слушат, с 5 година затвор. Насилието е силата на безсилието “, съобщи той.

Дончев сложи и няколко задания. Първата – да намерят метод и лекуване да спрат разделянето в обществото. „ Докато не бъде изваден токсинът на омразата, няма по какъв начин да продължим напред “, сподели той. И изясни по какъв начин си показва успеха – „ да победим омразата, безсилието и безпътицата “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР