ГЕРБ и СДС остро осъждат eзика на омразата от страна

...
ГЕРБ и СДС остро осъждат eзика на омразата от страна
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС остро осъждат eзика на омразата от страна на ВМРО-ДПМНЕ

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили остро осъждат eзика на омразата от страна на публични представители на опозиционната партия в Република Северна Македония – ВМРО-ДПМНЕ.

Подобен политически екстремизъм е в прорез с всички човешки полезности, на които се гради актуалното общество. Призоваваме управлението на ВМРО-ДПМНЕ изрично да се разграничи и осъди тази провокация и да не позволява повече ярката антибългарска изразителност от последните години.
 Министерство на външните работи: България осъжда говора на ненавист в районен съд Македония и следващата провокация против добросъседските връзки Министерство на външните работи: България осъжда говора на ненавист в районен съд Македония и следващата провокация против добросъседските връзки
Министерството на външните работи на България остро осъжда изявлението на Драган Гюровски от Младежкия съюз на ВМРО-ДПМНЕ, в което той...

Като част от фамилията на Европейската национална партия, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще сезират публично управлението и на останалите сестрински партии и ще слагат въпроса за съвместимостта на сходни крайни позиции с ценностната система на нашето политическо семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР