ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали за първите назначения в

...
ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали за първите назначения в
Коментари Харесай

ПП-ДБ излъчва областните управители на София и Пловдив, а ГЕРБ-СДС – техните заместници

ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали за първите назначения в регионални управи. Това стана ясно от коментар на Бойко Борисов и Десислава Атанасова пред кореспонденти в Народното събрание.

„ На Кирил Петков, тъй като за регионалните шефове... през вчерашния ден или оня ден му споделих " Дай да дадем образец. Аз съм лидер в София и Пловдив. Дайте вие ваши регионални шефове. Ние ще дадем зам.-областните – да ги отпушиме да тръгнат “, сподели водачът на ГЕРБ Борисов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова уточни от своя страна, че задоволително дълго време са се забавили и номинациите за регионални шефове. Процесът не бил лек, тъй като ПП-ДБ била коалиция от няколко партии. ГЕРБ-СДС също била коалиция.

Имало вътрешните допитвания сред партиите в обединенията, от една страна, само че от друга, и сред парламентарните групи.

„ Ето през днешния ден имаме един прелестен образец за съгласие. Стартираме с първите утвърдени номинации за регионални шефове на София и на Пловдив, както и заместник-областните шефове. Може би откакто бъдат назначени от министър-председателя, ще чуете и имената “, добави Атанасова.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР