ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го

...
ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го
Коментари Харесай

Румен Петков в Бургас: Погромът над нефтозавода и родната армия е страшен, но обратим

ГЕРБ и ПП-ДБ желаят да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, безапелационни са от " ЛЕВИЦАТА! "

Водачът на листата на " ЛЕВИЦАТА! " във Втори МИР Бургас Румен Петков повдигна значими въпроси по отношение на бъдещето на нефтената рафинерия пред медиите в морския град. Той е безапелационен, че ГЕРБ и ПП-ДБ вършат всичко допустимо, с цел да съсипят нефтокомбината и да принудят притежателя му да го продаде на безценица.

Натискът против стратегическия вложител ще докара до доста увеличение на цената на горивата и нанася голям удар върху стопанската система на Бургаска област, сигнализира Петков. Той подсигурява, че депутатите на " ЛЕВИЦАТА! " в идващия парламент ще се борят против октопода, който се пробва да постави ръка върху работещи браншове в българската стопанска система.

„ “, сподели Румен Петков и акцентира, че силовото използване на ограничения наподобяват като опит за завладяване на този бизнес или принуждаване на сегашния му притежател да го продаде на безценица.

„, добави още Петков.

Според него, в случай че не се спрат „ насилствените интервенции “ против „ Лукойл Нефтохим Бургас “, ще се стигне до непостижимо за крайните консуматори повишаване на дизела и бензина.

Румен Петков повдигна и още един основен въпрос на конференцията си в Бургас - националната сигурност. Той уточни, че последното държавно управление е вложило 100 млн. лв. във военната база в „ Кабиле “, където обаче ще се разположи непозната армия. В същото време българската войска е пред злополука, акцентира лидерът на " ЛЕВИЦАТА! ".

„ Ние към този момент ставаме ненужни – нито на Европейски Съюз, нито на НАТО, тъй като нямаме войска. Заради това никой не се преценява с нас. Имаме невъоръжени войскови поделения. Авиацията ни е срината – през 1989 година имахме 300 самолета, а през днешния ден са 3. Платили сме 3 милиарда за едни самолети, които не знаем по кое време ще дойдат, нямаме никаква бронетехника “, добави той.

" ЛЕВИЦАТА! " провежда активни срещи в бургаския район. По покана на аграрни производители от Бургас, Румен Петков, дружно със съидейниците си Антон Коджабашев, адв. Георги Сталев, Мехмед Мехмед през днешния ден посетиха известния пазар за плодове и зеленчуци в град Каблешково. Те се срещнаха с търговци и постоянни клиенти и разясниха, че вносът надвива в пъти родното произвеждане, което е по-качествено. " ЛЕВИЦАТА! " се ангажира, че се вкара равнопоставеност, както и да се дотират български производители.

В листата на политическото обединяване участват знакови имена като спортната легенда Антон Коджабашев, ръководителят на ОбС-Карнобат Маргарита Стаматова, адв. Георги Сталев, доцент Камен Димитров Сейменлийски и други.



 

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед4008Д-р Румен Петков: Политическият развой у нас е трансфорат в долнопробно шоуАлтернативен Поглед23306Татна Дончева: Аз не мога да си затворя очите за безобразния метод, по който наподобява Европейския съюзАлтернативен Поглед16152Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед30953Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед48064Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Алтернативен Поглед119136Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед80095„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78391Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности  Нако Стефанов, трагична орис, България, геополитически действителности
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР