ГЕРБ и ОП излязоха с предложение за поста министър на

...
ГЕРБ и ОП излязоха с предложение за поста министър на
Коментари Харесай

Името на новия здравен министър уточнено

ГЕРБ и Оперативна програма излязоха с предложение за поста министър на опазването на здравето.

Политическият съвет на ръководещата коалиция утвърди официалната номинация за министър на опазването на здравето , само че кандидатурата ще бъде импортирана в Народното събрание след приемането на Бюджет 2018 , написа news.bg 

 На днешното съвещание водачите на партиите от ръководещата коалиция разгледаха няколко благоприятни условия за кандидатури за поста здравен министър. Утвърдената кандидатура ще бъде импортирана в Народното събрание персонално от премиера Бойко Борисов. За в този момент обаче името остава незнайно.

В хода на съвещанието стана ясно и че парламентарните групи на ГЕРБ и Оперативна програма ще бъдат натоварени със задачата да образуват екип от адвокати, който да изготви юридически разбор и да направи оферти за законодателни промени по повод на отпадането на отминалостта за закононарушения при приватизационни покупко-продажби.

Лидерите на ГЕРБ , Вътрешна македонска революционна организация, Атака и НФСБ разискаха и други тематики като правителствения Бюджет 2018  и измененията в нормативната уредба, свързани с възстановяване на туристическото обслужване и гарантирането на спокойствието на туристите. 
Обсъдени бяха оферти за промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Единната система за туристическа информация и промени, ограничаващи равнищата на шума в зимните и летните курорти.

Според политическия съвет на ръководещата коалиция 4-годишната управленската стратегия на правителството за първите 6 месеца се извършва в период, а болшинството е устойчиво.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР