ГЕРБ и Обединените патриоти ще решават проблемите в коалицията на

...
ГЕРБ и Обединените патриоти ще решават проблемите в коалицията на
Коментари Харесай

ГЕРБ и Патриотите ще изглаждат търкания на заседание на политическия съвет

ГЕРБ и Обединените патриоти ще вземат решение проблемите в обединението на политически съвет.

Пред bTV ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи, че на срещата ще участва и министър председателят Бойко Борисов, който се срещне с тримата лидери на Патриотите и ще обсъдят търканията, зародили в последният месец и половина.

" Всеки има своето мнение и постоянно го показва. Днес ще имаме среща на Политическия съвет дружно с премиера и ръководител на ГЕРБ с тримата съществени представители, които образуват Обединени патриоти и ще приказваме по тематиките, които сътвориха напрежение ", разяснява Цветанов, съгласно който няма проблеми в обединението, които да не бъдат преодолявани. 

„ Няма съответствие ГЕРБ-Патриоти, което да е наложено като някакъв аршин. Всичко, за което сме се разбрали, е в съглашението. Днешният ден ще може да почисти всички недоразумения, които са зародили ”, сподели още началникът на депутатите от ГЕРБ.

" С сътрудниците си се чуваме непрекъснато. Валери Симеонов е непосредствен човек. Ние пък се въздържаме от сходни мнения, тъй като е по-добре да решаваме нещата в фамилията ", сподели още Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР