ГЕРБ и друг път са били в опозиция. Това заяви

...
ГЕРБ и друг път са били в опозиция. Това заяви
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС с първо заседание, Борисов с критики към другите групи

ГЕРБ и различен път са били в съпротива. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов на първото съвещание на парламентарната група на ГЕРБ-СДС и разяснява, че тяхната роля в Народното събрание е извънредно значима.

" Не знам обединението " Да, България " и Българска социалистическа партия, от които изтичат писма, по какъв начин с 6% ще излязат и ще кажат: Ние сме призвани да вършим правосъдна промяна. Това би трябвало да не ти пука въобще от този срамен резултат.
Има Такъв Народ се сгромолясаха с близо 15 на 100, тъй че от любимци в един миг, се трансфораха на техния език като на барабана дребната пръчка. А по-позорен резултат от този на Българска социалистическа партия в историята няма. Когато създавах ГЕРБ, тогава имаше един мастодонт, наименуван БКП-БСП.
Тогава си поставихме задача да победим Българска социалистическа партия и ги побеждаваме постоянно. Те се държат все едно са спечелили. Ние не знаем въз основата на какво са победили Политическа партия, и народът не знае. Вашата роля е извънредно значима в Народното събрание ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР