ГЕРБ и друг път са били в опозиция. Социологическите агенции

...
ГЕРБ и друг път са били в опозиция. Социологическите агенции
Коментари Харесай

Борисов предупреди бъдещите депутати от ГЕРБ: Отсъствия само при смърт, сватба или развод!

ГЕРБ и различен път са били в съпротива. Социологическите организации си трият сол на главата и се чудят по какъв начин да обяснят, че познават резултата на Румен Радев, само че не познаха на партиите. Ясно е кой се е възползвал от машините. Това съобщи при започване на първото съвещание на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

,,Не знам обединението "Да, България " и Българска социалистическа партия, от които изтичат писма, по какъв начин с 6% ще излязат и ще кажат: Ние сме призвани да вършим правосъдна промяна. Това би трябвало да не ти пука въобще от този срамен резултат. Има Такъв Народ се сгромолясаха с близо 15 на 100, тъй че от любимци в един миг, се трансфораха на техния език като на барабана дребната пръчка. А по-позорен резултат от този на Българска социалистическа партия в историята няма. Когато създавах ГЕРБ, тогава имаше един мастодонт, наименуван БКП-БСП. Тогава си поставихме задача да победим Българска социалистическа партия и ги побеждаваме постоянно. Те се държат все едно са спечелили. Ние не знаем въз основата на какво са победили "Продължаваме смяната ", и народът не знае. Вашата роля е извънредно значима в парламента'', съобщи Борисов и напомни, че токът е скочил.

Цените на горивата, в случай че бяха изпуснати от нас, щеше да е гражданска война. Сега хората знаят, че просто няма какво да създадат. Цената на газта, какъв брой упреци понесохме ние, че защитихме България, направихме по този начин, че България да остане на газовата карта. Този план, наименуван Балкански поток, при тези директни такси, в границите на три години се изплатиха и 70 години напред, българите ще получават всяка година директна такса. Тези, които говореха против това, получиха под 6% на изборите. А първите 800 милиона влязоха към този момент в държавната хазна, съобщи Борисов.

Коалицията ще се споделя ГЕРБ-СДС със съпредседател Румен Христов, по този начин, както беше в предходния парламент, напомни Борисов.

На 31 декември трябваше да довършат интерконектора с Гърция, това е извънредно значимо за верификацията и ние сме работили извънредно доста по тази тематика. За 30 години продължихме напред живота на реакторите, платихме 100% реакторите и това е един прелестен план на "Козлодуй " и да реши въпросите. Искам да бъдете с покрито самочувствие за свършената работа, обърна се водачът на ГЕРБ към групата.

В момента има пет центъра на власт, като главният е при Румен Радев. Пътят на Копринката, който стартира и свършва в село Труд - там е центърът на властта. Като виждам през днешния ден клатушкащи се пияни министри, още веднъж с торбички, торбичките на този и оня, на Пламен Узунов... Ще пристигна време целият този проект за разграждането на държавността да стане факт. Ако това се случеше в наше време на обед в 11 часа в постройката на Министерски съвет, на трибунката, която им направихме в Министерски съвет, аз по този начин и не разбрах кой е финансов министър, споделя се Валери Велчев. Той споделя: Още 6 месеца пенсионерите ще получават 120 лв.. Шокиращо! Според казаното от него минималната пенсия към този момент би трябвало да доближи 490 лв.. В утрешния ден, петък, има постоянен парламент и се чака постоянно държавно управление. Каква ти е работата на теб да обявяваш пенсиите за шест месеца Въпросът ми е дилетантски на първи взор. Гледам го Румен Радев, аз го познавам. Първо работихме и ние с него. Той се има за честен, само че нищо от това не е правилно. Ако Ананиев си беше разрешил да каже такова нещо на обед, а вечерта Министерството на финансите го опровергава това. И той през днешния ден, излизайки да замаже този гаф, прави още един. Обявява, че желае над 12 милиарда да се вдигне дългът. Разбирате ли защо става въпрос? И внуците ли би трябвало да заплащат тези задължения, пита реторично Борисов.

,,Радев мълчи, тъй като на следващия ден, може след месец, може след два, виновността ще е на тези четири партии, а той ще излиза и ще споделя, че до момента в който е бил със служебното държавно управление, е нямало локдаун. Ще споделя, че е щял да даде пенсии, само че пристигнали неприятните като Корнелия Нинова и не им дали'', уточни Борисов.

От вас се чака доста, хората се усещат. Но те, някогашните ченгета, толкоз ни нарочиха, толкоз брилянтни комбинации направиха, че сега се радват на някаква така наречен смяна. Но тази смяна освен ще е замяна, само че няма да могат да ги намерят къде са по света с откраднатите пари или със отговорностите, които ще ни оставят в страната. Те даже не знаят, че Министерски съвет приема бюджета. И през днешния ден чух въпроси какъв бюджет сме щели да предложим. Ами ние сме го предложили толкоз години... Не би трябвало да сте разочаровани. Ние сме управлявали доста. Но това, което желая от вас, е да бдите за парите на данъкоплатците, прикани Борисов съпартийците си, които влизат в Народното събрание.

За инфраструктурни планове ще кажа, че те няма да създадат и една велоалея, като тази от Казанлък до Шипка. Аз ще го броя за шест автомагистрали, в случай че създадат такава велоалея. А като им чувам пазарлъците, че ще местят АПИ в друго министерство, ще местят фондове, раздуха администрациите... От вас се чака да се възвърне това, както и модела за етническа приемливост. Минали сме през възродителен развой, когато такива като Рашков са взимали решения. Те нямат благосклонност нито към християните, нито към мюсюлманите. Но вие бъдете благи, положителни, помогнете. Няма по-лошо от непоискано положително, тъй че внимавайте. След нас всички споделиха: "Хазната е цялостна. Събираме повече пари ". Но тези доходи към този момент инфлацията ги изяжда. Като ги видите, че не схващат, не се дръжте пренебрежително, в случай че питат, помагайте. При едни нови избори, отново ще е същото. Бъдете виновни, озвучавайте това, което бъркат. Ние не сме били безгрешни, само че, като ни се каже, поправяме. Отсъстващи - по никакъв метод. Искахте да сте депутати, в този момент отсъствия единствено при смъртен случай, бракоразвод, женитба и то откакто ПГ споделя, а тя да ме пита мен, предложи още Борисов.

,,Бъдете там, където хората са ви пратили. Желая ви триумф, взех решение да не отивам, тъй като прочетох, че съм желал имунитет. Виждате, няколко дни поред изкарваме младежи от младежкия ГЕРБ, приказват, изясняват, с цел да стане равномерен преход, това се чака от вас'', отсече за край водачът на ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР