ГЕРБ и ДПС трябва да заявят, че и те са

...
ГЕРБ и ДПС трябва да заявят, че и те са
Коментари Харесай

Петков: ГЕРБ и ДПС трябва да заявят, че и те са в коалиция

ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да заявят, че и те са в коалициия дружно. На всички тези срещи, за които Борисов приказва, са като срещи сред две обединения. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Трябва да сме почтени към гласоподавателите. Ние споделяме, че сме в очевидна коалиция " Демократична България ", съобщи Петков.

" Господин Борисов и господин Пеевски би трябвало да кажат " Ние работим дружно ", добави той. 

Петков обаче бе безапелационен, че ПП-ДБ са подготвени да седнат и да обсъдят с ГЕРБ всички закони, които Кирил Петков разгласи , че са нужни, с цел да може страната ни да получи вторият транш по Плана за възобновяване и резистентност. 

Попитан по какъв начин ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС споделят сега, той отговори: " По телефон. За в този момент не сме се срещали ".

Той съобщи, че Делян Пеевски взимал решенията за парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. 

" Когато става дума за обединението ГЕРБ - Движение за права и свободи, индивидът, с който може да се приказва, с цел да се взимат крайните решения, нормално е Пеевски. Той взима решения и за двете групи. Да, някой път се приказва и с Борисов, само че когато би трябвало да се взимат решения, би трябвало да се приказва с него ", съобщи Петков.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР