ГЕРБ и ДПС повече от месец говорят за нуждата от

...
ГЕРБ и ДПС повече от месец говорят за нуждата от
Коментари Харесай

ГЕРБ, ДПС и Възраждане се готвят да управляват при предсрочни избори

ГЕРБ и Движение за права и свободи повече от месец приказват за потребността от предварителни избори, само че ще преминат към дейности едвам когато са сигурни в бъдещото си болшинство, написа седмичникът " Галерия ", базирайки се на свои източници.

Обект на ухажвания е главно " Възраждане ", които към този момент имаше общо тройно гласоподаване против комисията за конституционни промени в Народното събрание.

Националистите не се поколебаха да застанат един до друг с Движение за права и свободи в името на статуквото. За разлика от множеството политически обединения " Възраждане " бележи прогресивен тренд в последните месеци.

Очаква се при нови избори партията да усили наличието си в Народното събрание и да бъде четвърта политическа мощ. Според последните социологически изследвания ГЕРБ изпреварва " Продължаваме промяната ", само че резултатът от едни предварителни избори няма да разреши на партията на Борисов да ръководи сама.

Евентуална коалиция с Движение за права и свободи просто ще официализира присъединяване на Движението в ръководството на страната, настояват политолози. За " Възраждане " присъединяване във властта е значимо, тъй като ще им бъде за първи път. Така сюжетът, при който Борисов ще се коалира с Обединени патриоти, ще се повтори с " Възраждане ", написа " Галерия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР